Bemästra de subtila teknikerna bakom flörtandet

flirting-men

När man tänker på flörtandet är det många som antar att det är det snabbaste sättet att få någon i säng. De bearbetar sitt offer med komplimanger om deras kroppar, använder tydliga sexuella antydningar och raggningsrepliker som sällan fungerar. Vad folk inte inser är att de bästa flörtarna vet hur man går tillväga för att lämna ett kvarstående intryck på någon, du måste testa icke traditionella sätt att flörta på och vara lite mer subtil i ditt sätt. Nyfiken? Fortsätt att läsa och låt oss upplysa dig!

Skapa nya möjligheter

Sluta tänka på att det enda sättet du kan träffa någon på är att hänga på krogen en fredagskväll. Du kan träffa snygga singlar precis varsomhelst! Börja prata med någon du står bredvid i kön till kassan i mataffären. Om någon har svårt att välja rätt köttbit, erbjud din åsikt och till och med förslå ett recept på hur man gör en bra steak wellington. Du kanske tror att det är smått udda men om du är tillräckligt självsäker kan du få nästan vad som helst att fungera.

Använd kroppsspråk till din fördel

Så hur fångar du någons uppmärksamhet utan att säga “lägg märke till mig”? Genom att använda kroppsspråket så att de lägger märke till dig. Till exempel, om du samtalar med någon du att attraherad av, börja spegla det de gör. Om de smuttar på sin drink, vänta ett par sekunder och gör samma sak. Om de rör vid sitt ansikte, spegla deras rörelser. Genom att göra samma som de, får den andra personen känslan av att ni är på samma våglängd, vilket är alltid positivt! Vi rekommenderar att ju närmare du är den andre personen, desto bättre. Dock ska du inte ta det som en uppmuntran till att göra som man brukade på högstadiet – sträcka dig, gäspa stort och lägga armen om den du vill fråga chans på – ingen faller för det, inte ens i tonåren. Nej, testa istället någonting mer avslappnat så som att luta dig lite mot dem när du pratar. Om han eller hon lutar in mot dig tillbaka, då är de intresserade av vad du har att säga. Om de lutar tillbaka då är de antagligen obekväma med att vara så nära.

Lär dig signalerna

Är du någon som har svårt att tyda signaler och ofta missar helt när folk försöker flörta med dig? Det hjälper om du kan de vanligaste signalerna. När du har fattat vinken att de flörtar med dig, kanske du inser att du nu är mer sugen på att visa dem att du är också intresserad av dem. Här är några vanliga signaler – deras fötter kanske pekar mot dig (ja, det är en konstig grej att lägga märke till), deras armar är inte korsade, de lutar sig in och de kanske till och med rör vid dig. När du väl lärt dig se några av signalerna blir det lättare att veta hur du ska fortsätta.