10 fysiska saker som killar tänder på

Kvinna
Man
Man
Kvinna
en man som söker en kvinna
Välj din ålder
föregående steg

Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

1
2
3
4
6
6

Sexiga samtal och flörtiga moves kommer säkerligen att göra honom upphetsad. Här är 10 fysiska turn ons varje kvinna bör veta för att göra ditt förhållande ännu hetare.

1 – Den kvardröjande kyssen

Gör honom upphetsad och få honom att vilja ha mer genom att låta din kyss dröja lite längre innan du drar dig undan; eller så kan du ge honom en hejdå kram och pussa hans kind mjukt och dröja kvar ett par hjärteslag.

2 – Antydan till beröring

Om du sitter bredvid en kille och han visar dig någonting på sin platta eller i en bok medan den är fortfarande i hans knä, peka på någonting med ditt finger utan att ta bort boken. Han kommer att känna trycket mot sina känsliga områden, vilket kommer definitivt att sätta igång hans fantasi.

3 – Den kyssande viskaren

Denna taktik påminner mycket om när man var barn då man lutar sig in mot någons öra för att visa en hemlis, så låt dina läppar och varma andedräkt smeka hans öra vilket kommer säkerligen att göra honom hur foglig som helst.

4 – Visa lite hud

Bara lite, det behöver inte vara överdrivet eller tokigt, men denna himmelska lilla bit av tabu kan vara precis vad han behöver för att komma igång. Du kan visa lite hud på olika sätt t.ex. visa lite av ditt lår om du har kjol på dig, eller visa en bit av magen om genom att ha på dig ett kort linne.

5 – Tatueringar

Tatueringar på vissa kroppsdelar är superupphetsande för många killar för då kan deras fantasi verkligen löpa fritt. Män tycker att det är extra sexigt när de kan bara se en del av tatueringen och inte hela grejen.

6 – Mellangärdet och ländryggen

Dessa delar av din kropp är otroligt upphetsande när de sticker ut från under din skjorta och ännu mer upphetsande när det är inte planerat.

7 – Tajta kläder

Underskatta aldrig kraften hos ett par smala jeans och en figursydd skjorta. När du har på dig tajta kläder ger du honom en chans att spana in din fysik, men det ger honom även en bättre föreställning om hur din kropp ser ut utan kläder. Självklart innebär det att du måste vara i form när du har på dig supertajta kläder.

8 – Oavsiktlig beröring

Vi har alla varit i situationer där vi bara råkar att snudda vid någons intima delar (bröst, rumpa, könsorgan) och chansen är att du blev rätt generad. Må så vara, men män kommer antagligen att tänka på det minnet då och då och använda det för att bli upphetsade. Du kan vara säker på att när hans arm rör vid dina bröst eller när hans mage snuddar vid din rumpa när du ska ta dig förbi honom, kommer han att minnas det ögonblicket för visuell stimulans lite senare.

9 – Urringningen på en blus

Män kan inte låta bli att titta nedför en kvinnans blus när de får chansen. Detta innebär att han kommer antagligen att ta en titt på din urringning om du böjer dig fram eller lutar dig över honom.

10 – En retsticka

Varje man tänder på att bli retad. Allt du behöver göra är att gå fram till honom och stirra rakt på honom. Istället för att börja prata med honom, säg bara “ursäkta mig” och fortsätt att gå medan du ger honom ett listigt litet smil. Medan du går förbi, le och säg tack, vilket kommer att boosta han ego och få honom att vilja prata med dig.

Populära sidor