3 Säkra Kroppsspråkstecken på att Han är Attraherad av Dig

Kvinna
Man
Man
Kvinna
en man som söker en kvinna
Välj din ålder
föregående steg

Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

1
2
3
4
6
6

Många kvinnor tror att deras dejt går bra och väntar sig en inbjudan till en andra dejt. Föreställ dig deras överraskning när killen följer tjejen till hennes dörr och frågar inte om en andra dejt… Eller ännu värre, han följer inte ens henne hem! Hon kunde ha undvikit besvikelsen om hon bara var uppmärksam på hans kroppsspråk för att se vad han egentligen kände medan dejten varade.

Här är de tre bästa kroppspråksindikatorer som talar om för dig att han tycker väldigt mycket om dig.

Smakfullt Retande

Här är två sätt att retas på som män ofta gör. Det första är allmänt retande, vilket fungerar som en slags försvarsmekanism för att avleda från det faktum att han är antingen osäker på någonting eller så är han nervös. Däremot, om han är självsäker och är attraherad av dig, kan du definitivt märka skillnaden. Då är retandet gulligt och får dig att känna dig bra för att det är inte en kamp med passiv aggressivitet, sarkastisk humor eller för hög sexuell spänning.

Ögonkontakt

Medan du smuttar på vinet, höjer du blicken över glaset och ser att han stirrar på dig. Om du ertappar honom och han flyttar inte blicken då är det definitivt ett gott tecken. Om han fortsätter hålla ögonkontakten och ler mjukt mot dig, motstå frestelsen att titta bort; le tillbaka istället och håll kvar ögonkontakten. Genom att göra så visar du att du är självsäker och att du är också attraherad av honom precis som han är av dig.

Givetvis, om du är inte bekväm med detta, om du känner dig bly, kan du leka svårflörtad. Till exempel, om du ser att han försöker få ögonkontakt med honom, kan du göra följande. Håll ögonkontakten ett par sekunder och titta ner och bort. Han kommer sannolikt att tolka det positivt, men kommer att tro att du är bara blyg. Oavsett vilket, han kommer att bli intresserad och kommer att försöka förföra dig.

Beröring

Det går inte att neka att om en kille anstränger sig för att vidröra dig på något sätt, då är han definitivt attraherad av dig. Dock är det vissa saker du bör veta för att kunna tolka olika typer av beröringar på rätt sätt. Om han rör vid dig för tidigt, i början av dejten, var försiktigt för trots att han är attraherad av dig kan det vara bara för att han vill ha sex med dig och kanske bara det. Om han inte rör vid dig tillräckligt, då är han kanske obekväm eller ser inte dig på det där romantiska sättet.

Du kan testa och se själv hur det ligger till. Till exempel, om du rör vid hans arm medan ni pratar, ger du honom klartecknet att det är okej för honom att röra vid dig. Han kan då börja försiktigt med att låta sina fingrar lätt röra vid din hand medan han räcker dig ett glas och gradvis jobba hans väg upp genom att visa dig vägen genom dörren och lägga sin hand på din ländrygg. Båda sätt är bra tecken på att han tycker väldigt mycket m dig – och chansen till en andra dejt är väldigt hög.

Populära sidor