Tips på hur du dejtar en introvert kille

Kvinna
Man
Man
Kvinna
en man som söker en kvinna
Välj din ålder
föregående steg

Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

1
2
3
4
6
6

Om du attraheras till den där blyge killen längst bak i klassrummet, då har vi praktiska tips som hjälper dig att dejta en introvert man.

1. Han gillar att vara ensam.

Introverta brukar tycka om att vara ensamma mer än att vara i stora sällskap. Det betyder självklart inte att han är osocial och hatar människor… Det betyder helt enkelt han tycker om och behöver att få vara för sig själv ibland.

2. Han undviker konflikter.

Närhelst det börjar lukta bråk, kommer han att förbli lugn och försöka hitta ett sätt ut ur situationen. Det kan vara svårt ibland men han tar hellre avstånd från ett problem, tänka på det och sedan återkomma till det när uppståndelsen har lagt sig och prata om det lugn och sansat än att dras in i ett bråk.

3. Han är nog inte en flört.

Introverta personer brukar vanligtvis tycka att det är något av en utmaning att prata med andra. Att flirta med andra kan därför kännas ännu mer påfrestande för dem. Det behöva självklart inte betyda att han är inte intresserad, det betyder bara att hans personlighet gör det svårt för honom att vara charmerande och naturlig när han ska ge en kvinna komplimanger.

4. Han är en fantastisk pojkvän.

Introverta män kommer inte att avbryta dig när du pratar. Istället kommer han att luta sig tillbaka och lyssna på vad du har att säga och ge dig råd om du så önskar.

5. Han är tystlåten.

Introverta män är inte särskilt pratsamma av sig. Närmare bestämt pratar de inte alls om de inte har något att säga. De har dock inga problem alls med att lyssna på andra, så om du är på en dejt kommer han antagligen låta dig sköta snacket. Om det dock verkar som att han är inte speciellt engagerad i samtalet ska du inte börja oroa dig för att han är uttråkad — han är helt enkelt upptagen med att lyssna och ta in det du säger.

6. Han är lojal.

En introvert man tycker inte om att gå på fest eller ut på krogen för det är alldeles för mycket folk. I kombination med att han är inte särskilt intresserad av att flirta kan du lugna dig med att han kommer inte att vara otrogen mot dig. Helt ärligt behöver du nog inte oroa dig för att han någonsin kommer att vara i en situation där han blir ens frestad att göra det.

7. Låt honom ta sin tid med att öppna upp sig för dig.

Det är lätt hänt med introverta killar att man undrar om han har en vägg runtom sig som går inte att ta sig förbi. Du kanske vill vara som Miley och vill bryta väggen men gör inte det. Han kommer nog att öppna upp när han är redo. Ha tålamod bara!

8. Han kan snabbt bli irriterad.

Den introverta mannen gillar inte när han får för lite luft, när du vill vara med honom hela tiden eller när du skickar honom en massa meddelanden, och då blir han ju irriterad, arg och kan dra sig undan ett tag. Istället för att bombardera honom, slappna av och ta det lugnt. Han kommer att vara betydligt mer mottaglig och kommer att uppskatta att du ger honom andrum och tid för återhämtning så att han kan vara med dig när han är redo.

Populära sidor