10 sätt att retas men samtidigt signalera att du är intresserad

Kvinna
Man
Man
Kvinna
en man som söker en kvinna
Välj din ålder
föregående steg

Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

1
2
3
4
6
6

Så du har hittat en kille du är verkligen intresserad av och du känner på dig att han kan vara intresserad av dig med; dock varje gång du försöker ta initiativet drar han sig undrar medan du sitter där och undrar vad hände.

Först och främst älskar ju killar spänningen bakom att få jaga efter en tjej och så fort det blir för enkelt, tappar de intresset.

Du kanske tror att ni är på samma sida men i det ögonblick du försöker ta saker och ting till nästa nivå och berättar att du är intresserad av honom, behöver han inte jaga efter dig längre och därmed tar du nöjet och spänningen från honom.

Så kan du tala om för honom att du är intresserad utan att få det att kännas som att det är för enkelt.

1. Använd dina ord.
Du är kanske läcker men det kommer inte att räcka om du vill imponera på honom. Flörta lite och få honom att känna sig bra i sig själv.

2. Skapa ögonkontakt
När du fladdrar med ögonfransarna och sedan håller ögonkontakt med honom i ett par ögonblick kommer det säkerligen att fånga hans uppmärksamhet. Det är oerhört oemotståndligt för en man när en kvinna fångar hans blick.

3. Rör vid honom
När du pratar med honom, rör vid hans arm eller plocka lite ludd som inte finns av hans jacka. Varje gång du har en sekunds hudkontakt talar du om för honom att du är intresserad och vill ha mer av honom i ditt liv.

4. Visa upp din kropp.
Om du har fantastiska ben, var inte rädd för att ha en kort kjol på eller ett par smala jeans. Om dina armar är exceptionellt välformade, ta på dig en ärmlös topp.

5. Skratta åt hans skämt.
Varje man älskar det när han kan få en kvinna att skratta – det får honom att känna sig speciell. Nästa gång han kommer med ett skämt, skratta lite, även om det är inte speciellt roligt.

6. Få honom att känna sig speciell.
Var uppmärksam på vad han säger och få honom att känna sig som om han är den enda killen i rummet. Var inte rädd för att boosta hans ego lite och bjud på lite komplimanger.

7. Visa ditt intresse.
Du vill visa att du är intresserad men du vill inte vara den som bjuder ut honom. Du kan därmed visa ditt intresse genom att ställa frågor om honom. Se bara till att det inte verkar som ett förhör utan är ett genuint sätt att försöka lära känna honom lite bättre.

8. Använd teknologin.
Facebook, Twitter, Instagram och till och med SMS är alla jättebra sätt att hålla kontakten på utan att vara för mycket.

9. Flirta inte med andra.
Ingen vill slåss om en annans uppmärksamhet. Så om du är intresserad av någon, gör inte misstaget av att flirta med andra människor – speciellt inte när de är i din närhet.

10. Reta honom.
Var flirtig och lekfull på en och samma gång genom att reta honom lite när ni pratar med varandra. Tänk på att hålla det lätt och inte elakt för trots att han verkar osårbar är sanningen den att hans känslor kan bli sårade lika enkelt som dina.

Populära sidor