Testa dejting på nätet

Kvinna
Man
Man
Kvinna
en man som söker en kvinna
Välj din ålder
föregående steg

Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

1
2
3
4
6
6

Prova online dating Sverige

Om det är så att du tänker börja nätdejta, så är det extra viktigt att tänka på den dagen då det är dags för en träff i det verkliga livet. Det ska du tänka på redan när du skapar din profil. Man vet aldrig vem som sitter på andra sidan och pratar med dig. Oftast är det personer som liksom du vill hitta kärlek, men det är alltid bra att ta det säkra före det osäkra. Många dejtingsajter gör sitt bästa för att skydda dig som medlem genom olika säkerhetsåtgärder, men även du är skyldig att själv hålla dig säker. Så se till att ha svensk dating men med lite sunt förnuft!

Skapa profil på dating sida

När du vill testa svensk dating, så är det bra att bli medlem på en dating sida. Det finns bra online dating Sverige. När du ska skapa din profil, se till att vara rätt så anonym. Du bör inte använda hela dit namn, som förnamn och efternamn. Du bör även se till att undvika att ha med saker som kan identifiera vem du är. Så inte hela namn, samt låt även bli att ha med telefonnummer, adress, var du jobbar, e-post eller andra saker. Sen så ska du inte heller ge ut denna information direkt när du dejtar online. Du ska vänta tills du känner dig säker på personen i fråga innan du gör det. Sitter du på en swedish online dating och det via en publik dator eller en delad dator, eller delat internet, så skydda ditt lösen och dina inloggningsuppgifter. En bra dejtingprofil innehåller vissa saker. Bland annat är det bra att ha ett bra användarnamn. Se även till att du har en ärlig profil. Skriv en bra och ärlig presentation på vad du söker och vem du är. Du behöver inte vara 100% seriös, det får gärna vara med lite humor också! Sedan är det grymt viktigt att ha en profilbild. Ett faktum som många håller med om är att, har du ingen profilbild då får du ingen uppmärksamhet. Man vill se vem man skriver med och få en slags uppfattning om personen. Använd minst en bra profilbild och har du flera bilder då kanske det finns ett fotoalbum. När du är klar med din profil och ska börja chatta eller prata med andra medlemmar. Så är det bra att tänka på en del saker.

När du ska dejta online

När du ska dejta online så finns det som sagt en del saker att tänka på. Du bör vara försiktigt och avvakta tills att du känner att personen du pratar med känns trygg och pålitligt innan ni tar kontakt utanför singelsajten. Det gäller alltså att inte lämna ut telefonnummer eller mail eller adda varandra på sociala medier. Det ska du vänta med tills du känner dig trygg med att göra just detta. Skulle någon på en dejtingsida fråga om pengar, lån, gåva med mera, bryt den kontakten och anmäl personen. Avslöja heller aldrig kontonummer, eller kreditkortsnummer, till någon överhuvudtaget som frågar om det. Lämna aldrig ut uppgifter som kan identifiera vem du är. Så vänta med att ge ut telefonnummer, adress, fullständigt namn, eller var du jobbar. Även om ditt singel liv är trist, stressa inte fram att ses. Låt dig inte stressas fram att ge ut information heller för den delen! När du får kontakt med andra, se till att kolla in deras profiler och granska dem med kritiska ögon. Om det är så att något låter för bra för att vara sant så är det oftast det med! Låt inte heller dina känslor ta överhand. Lär känna personen innan du ger ut information som kan identifiera dig. Att ha en bild på sin profil är bra och är det så att en person inte har det, be om det. Lämnar de inte ut det, så kanske det inte är en person för dig. Se sedan till att du dejtar online med sunt förnuft. Känns det olustigt eller fel, blockera och anmäl profiler du märker beter sig misstänkt eller som bryter mot användarregler. När du väl känner dig trygg med en person, då är det dags att boka en dejt. Se bara till att du även tänker på saker och ting under dejten! Säkra före det osäkra är alltid bäst!

Populära sidor