Så får du en kille att bjuda ut dig på dejt

Kvinna
Man
Man
Kvinna
en man som söker en kvinna
Välj din ålder
föregående steg

Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

1
2
3
4
6
6

Att gilla en ny kille kan vara oerhört frustreraande, speciellt när du försöker få honom att bjuda ut dig. Här är ett par tips för att få fart på saker och ting och få honom att bjuda ut dig NU.

1. Flirta mycket
Att flirta är antagligen det lättaste sättet att göra klart för honom vad du har för avsikter och därmed tala om för honom att du vill att han ska bjuda dig ut.

2. Få honom att upptäcka dig
Se till att du hamnar inom hans synfält. Om du är i en folkmassa, placera dig framför den. För hur ska han kunna komma fram till dig om han inte ens vet att du är där? Om du sitter bredvid honom och han berättar ett skämt, skratta. Om han pratar om någonting spännande, be om ursäkt för att du tjuvlyssnade och lägg sedan till någonting lika intressant om ämnet.

3. Var dig själv
Alldeles för ofta försöker kvinnor att göra sig till för att en kille ska bli intresserad av dem. Istället för att försöka ändra på dig själv för en mans skull, hylla den du är. En man som är värd din tid och uppmärksamhet kommer att älska dig för den du är – inte den du önskar att du var.

4. Ge honom komplimanger
Män är som kvinnor på så sätt att de älskar att få komplimanger – genuina komplimanger – för då vet de att du är attraherad av dem, deras självförtroende får en boost och då blir det lättare för dem att bjuda ut dig.

5. Visa dina bästa egenskaper
Om du vill imponera på en kille och få honom att upptäcka dig, bör du se till att se ut på ett motsvarande sätt. Ha kläder som smickrar din kropp och framhäver dina former. Överdriv dock inte för då kan det framstå om att du försöker för mycket.

6. Prata om gemensamma intressen
När det gäller killar du redan känner, prata om några av era gemensamma intressen. Till exempel, om ni båda gillar filmer om superhjältar, börja prata om den senaste filmen som släppts. Fråga om han har sett den och tala om för honom att du vill hemskt gärna se den själv. Chansen är att om han är också intresserad av dig, kommer han att fråga om du vill gå och se den med honom.

7. Håll ögonkontakt
När du får och håller ögonkontakt med en annan person, signalerar du till denne att du är endast fokuserad på honom och ingen annan. Du vill nog inte stirra för länge så att det skapar obehag, men se till att hålla ögonkontakt tillräckligt länge så att han lägger märke till dig.

8. Skicka signaler
Om du vill få hans uppmärksamhet, måste du skicka honom tydliga signaler att du är intresserad av honom. Av någon konstig anledning kan män vara smått omedvetna när det rör sig om att veta om en kvinna är attraherad av dem eller inte. Du kan tydliggöra ditt intresse genom att prata om att umgås eller nämna att du tänker gå på konsert i närheten. Chansen är att han kommer att uppfatta vinken och bjuda ut dig själv.

Populära sidor