5 chockerande anledningar till varför han har tappat intresset för dig

Kvinna
Man
Man
Kvinna
en man som söker en kvinna
Välj din ålder
föregående steg

Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

1
2
3
4
6
6

Vi har alla varit med om att vi faller för en kille och tror att allt går som smort. Ja, i alla fall tills han slutar ringa tillbaka och undviker dig bäst han kan. Denna utfrysning kan kännas helt oväntad, men chanserna är att han har visat tecken på att han är inte intresserad – du kunde bara inte känna igen dem eller så ville du helt enkelt inte.

Medlemmar från en populär dejtingsajt hade en diskussion tillsammans om detta ämne och skapade denna lista med fem anledningar till varför män tappar intresset.

Han hade inga seriösa avsikter redan från början

Ibland är det så att en kille umgås med en tjej bara för att ha någonting att göra. Hatar att säga det men ibland är det bara det – en kort romans. Visst, han kanske kommer förbi ett par gånger i veckan och ni pratar rätt ofta men det betyder inte att ni är i ett förhållande. Bara för att du var en flirt innebär det inte att han inte trivdes i ditt sällskap, det betyder bara att han ser ingen framtid med dig.

Tröst

När ett förhållande tar slut och hjärtat är krossat, kommer de flesta killar att ge sig ut på jakt efter en tjej att trösta sig med. Det är svårt att veta om du är just den tjejen för de kommer att agera som att de verkligen gillar dig (och det kan ju faktiskt även vara fallet). Deras hjärta tillhör dock fortfarande den förra tjejen, så du är mer av en distraktion. De umgås med dig i hopp om att de kommer att glömma sitt ex. Så innan du blandar dig med en kille som precis kommit ut ur ett långvarigt förhållande, kolla var han har huvudet.

Oerhört rädd för att binda sig

När en kille drar även när saker och ting går bra, kan det kännas som att du fått en spark i magen. Det hela kom från ingenstans och du är kvar undrande vad du gjorde för att ert förhållande skulle få ett så pass abrupt slut. Det troligaste är att det var antagligen ingenting du gjorde för att få honom att dra. Det kan faktiskt vara det motsatta. Det kan ha varit så bra att han blev rädd för att det skulle leda till någonting mer seriöst (så om det är till någon tröst – antagligen tyckte han väldigt mycket om dig om han trodde att det började utvecklas till något mer seriöst). Om så är fallet då är det ingenting du kan göra någonting åt, eftersom det är hans inre problem som bara han är kapabel att göra någonting åt.

Du var för klängig

Killar gillar att känna sig behövda, speciellt av tjejen de dejtar. Dock om du börjar ringa honom och be honom att göra det ena och det andra hela tiden kommer han att tröttna och börja dra sig undan. Det stämmer speciellt om du är alltid tillgänglig när han vill umgås eller om du tjatar på honom att ni ska umgås. Det är därför det är så viktigt att ha ett liv som inte kretsar runt honom. Spela svårflörtat då och då. Män är alltid glada för att jaga lite!

Han har någon annan

Det är nog den svåraste anledningen till varför killar bara drar; och tyvärr är det nog även den vanligaste. Om han har någon ny, kan det vara en plötsligt grej som hände medan ni dejtade, eller så har han spanat in henne innan ni började dejta och nu har han fått grönt ljus av henne. Oavsett vilket är det du som får dras med de trista konsekvenserna.

Populära sidor