Så vet du att din killkompis skulle kunna dejta dig

Kvinna
Man
Man
Kvinna
en man som söker en kvinna
Välj din ålder
föregående steg

Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

1
2
3
4
6
6

Du kanske ha sett att han har kastat snabba blickar på dig i smyg när han tror att du inte ser eller om han alltid verkar vara på gott humör närhelst du är i närheten. Det kan vara svårt att avgöra om din killkompis ser dig som bara en vän eller om han gillar dig mer än så och skulle gärna få chansen till att dejta dig. Du kan vänta otåligt på att han ska fråga om du vill gå på dejt eller så kan du läsa tecknen för att avgöra om du borde vara den som tar steget och bjuda ut honom på dejt istället.

Om du verkligen vill kolla om det finns någon romantisk kemi mellan er två, här är några enkla steg som hjälper dig se om han är på samma våglängd.

Steg 1.
Om han någonsin frågar dig om ni kan umgås bara ni två, borde du definitivt tacka ja! Det kan vara ett tydligt tecken på att han vill umgås med dig privat och vill lära känna dig bättre på en djupare nivå – även om det rör sig om någonting rätt avslappnat så som bowling eller att se på film tillsammans. Själva faktumet att han frågade dig om du ville umgås med honom privat är ett gott tecken. Dessutom kan det vara rekommenderat att hålla ögonen öppna i fall du får tydliga tecken på uppmärksamhet riktad mot dig när ni är flera som umgås.

Steg 2.
Ring honom sent på kvällen och om han svarar och fortsätter prata med dig (även om han sover) då kan du börja anta att han verkligen gillar dig. De flesta skulle bli sura om någon ringde dem och störde, speciellt om de låg och sov. Dock, om du är intresserad av någon och den personen ringer dig, är du mer än gärna beredd på att göra den uppoffringen, eller hur?

Steg 3.
Umgås med hans vänner om du inte känner dem. Om han vänner redan vet vem du är och ni rör er inte i samma umgängeskretsar, då vet du att han har pratat med dem om dig. Det är alltid ett gott tecken att han pratar om dig när du är inte där för det betyder att han tycker om att umgås med dig och kanske är intresserad av något mer.

Steg 4.
Nämn killar som du är attraherad av eller som du tycker är attraktiva. Lägg speciellt märke till hur han reagerar när du säger sådana saker. Om han blir spänd, tyst eller om han till och med säger åt dig att slut, då vet du att han är inte bekväm med samtalsämnet och kanske till och med upplever som att han måste tävla om din uppmärksamhet.

Steg 5.
Lägg även märke till hur ofta (och var) han rör vid dig. Dessa beröringar kan gå från omfamningar till låtsasslagsmål. Oavsett vilket, om han är öppen för att röra vid dig, då vet du att han är bekväm med att vara med dig och vill att du också ska känna dig bekväm. Allt som all, är det ett väldigt gott tecken på att han är intresserad av dig.

Populära sidor