Så får du en man att jaga efter dig - helt utan ansträngning

Kvinna
Man
Man
Kvinna
en man som söker en kvinna
Välj din ålder
föregående steg

Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

1
2
3
4
6
6

Vi vet ju alla att män älskar spänningen en jakt medför. Av någon anledning är kvinnor betydligt mer eftertraktade när en kille faktiskt får jobba för att få hennes uppmärksamhet. Lär dig hur du spelar svårflörtad och får mannen du vill ha att jaga efter dig.

1. Jaga inte honom
Du kan inte förvänta dig att en kille kommer att jaga efter dig om du är den som aktivt jagar honom. Du borde vara den som får honom att komma till dig! Sluta med att vara den som skickar meddelanden först, var inte först med att börja prata och du ska definitivt inte fråga om han vill gå ut med dig. Du kanske vill göra allt det där, men om han är verkligen intresserad av dig, kommer han att inse att du har backat och kommer att hänga på och göra allt det ovannämnda på nolltid.

2. Håll dina känslor för dig själv
Du kan även få en man att jaga efter dig genom att inte avslöja hur du känner. En vecka kan du flirta med honom och vara riktigt gullig, dagarna därefter kan du vara alldeles kall och behandla honom som alla andra. Även om du kanske tror att detta skickar blandade signaler, kommer han faktiskt börja undra var han står hos dig och jaga efter dig för att ta reda på det.

3. Låt honom få reda på att han är inte den enda fisken i havet
Män drivs av konkurrens så när han ser att du flirtar med andra, blir han kanske lite svartsjuk. När du visar honom att det finns andra män som är intresserade av dig kommer han att få upp ögonen och inse att det är bäst att han agerar innan du har snappats upp av någon annan.

4. Var den han vill jaga.
Killar kommer inte att jaga efter en kvinna som gör det svårt eller som visar att hon har inga speciella egenskaper. Visa honom att du är någon han vill vara med genom att vara snäll mot andra – inte bara mot honom. Var trevlig, tillmötesgående, kul och självklart var den som han skulle vilja umgås med privat.

5. Hitta din självkänsla
Alla är inte naturligt självsäkra. Vissa känner att det är någonting de ständigt måste jobba på och även trots detta har de väldigt lite självkänsla. Män vill vara med en självsäker kvinna. Så när du trivs med dig själv och älskar den du är, kommer männen att uppfatta det och genast dras till dig. När du är självsäker har du överhanden i alla situationer där en man är inblandad.

6. Ha eget liv
När vi säger att du ska ett eget liv, menar vi inte att du borde ignorera ditt kärleksintresse när han messar dig eller sitta och vänta en viss tid innan du svarar. Vad vi egentligen menar är att du ska ha ditt eget liv. Gå ut med dina vänner. Ägna tid åt dina fritidsintressen. Slutför alla de där projekt som du lagt på hyllan. Poängen är att du ska ha tillräckligt mycket på gång i ditt liv så att du inte går och undrar hela tiden om han kommer att ringa eller messa dig. Om han verkligen vill umgås med dig, måste han anstränga sig betydligt hårdare och i slutändan kommer han självklart att upptäcka att det var verkligen värt det.

Populära sidor