3 Anledningar till varför damer bör skicka första mejlet

dating-online

För det mesta, när kvinnor använder sig av online dejtingtjänster för att hitta en man, kommer de inte att skicka första meddelandet, utan väntar på att han ska kontakta dem först. Trots att det är mer traditionellt sätt att dejta, är online dejting inte platsen för traditionella metoder. Om du tror att genom att luta dig tillbaka och låta männen komma till dig är hur det ska vara, kommer du att få vänta länge.

Varför? Här är tre anledningar till varför det lönar sig att vara proaktiv och skicka det där mejlet först.

  1. Män av hög kvalitet är upptagna män

Kvinnor brukar föredra hårt jobbande män som är både utbildade och har massor av intressen. Vilket är rätt självklar för dessa egenskaper skulle tyda på en väldigt bra partner. Dock är det även så att dessa killar brukar vara väldigt upptagna med jobb och sina intressen. Den tiden de har att lägga ned på en dejtingsajt är rätt begränsad och de kommer inte att sitta framför datorn och gå igenom hundratals profiler tills de stöter på din.

Om du verkligen vill ha denna typ av man, måste du ta ett steg ut ur mängden och göra dig hörd. Om du skickar ett mejl till dessa män, löser du problemet med “har inte tid att hitta din profil” och sätter dig själv mitt på hans radar.

  1. Män av hög kvalitet är eftertraktade

Detta är rätt självklart egentligen, men det är en stor efterfrågan efter en schysst kille och om du verkligen vill ha en bra kille, måste du höra av dig till honom. Dessa män brukar få meddelanden varje dag från kvinnor som vill lära känna dem.

Det bekräftar det faktum att du måste vara först med att skicka ett meddelande. Tänk på det, dessa killar har massor med kvinnor som skickar meddelanden till dem, i hopp på att få deras uppmärksamhet. Varför ska en sådan kille anstränga sig extra och bläddra igenom alla profiler på tillgängliga singelkvinnor? Chanserna är rätt små att det kommer att hända, såvida du inte tar första steget, kommer han inte att messa dig.

  1. Män av hög kvalitet vill ha en fantastisk kvinna

Män av hög kvalitet sällan dejtar kvinnor som är inte av hög kvalitet själva. Dessa män vill ha kvinnor som är vältaliga, intelligenta, vackra och är ett bra kap helt enkelt. Du måste presentera dig för dessa män och låta dem se att du som en smart, kul och läcker kvinna faktiskt existerar och att du söker efter honom.

Du kan fånga hans uppmärksamhet med ett välskrivet mejl, en originell profil och ett härligt urval av foton. Du vill göra ett jättebra första intryck och genom att ha modet till att messa honom först, visar du att du har hela paketet och att han kommer att gå miste om något riktigt unikt om han går dig förbi. Dessutom, om du inte tar första steget och fångar hans uppmärksamhet, kommer någon annan att göra det istället.