5 kysstekniker du absolut måste testa för att göra honom het

kissing

När det kommer till kyssar är det nog så att alla har sina egna tips och tricks som de tror får dem att sticka ut ur mängden. Och visst, vissa av dessa tekniker fungerar säkert, men vi erbjuder dig fem tekniker som tar dina hångelstunder från ja, sisådär till herrans jösse namn!

Triangelkyssen
Denna kyssmetod är kul men den är inte lätt att bemästra. Metoden är bäst när ni är ansikte mot ansikte i sängen och du börjar med att kyssa din partners läppar som vanligt. Sen fortsätter du att kyssa dem men tar dig långsamt från hans/hennes läppar till kinden och sedan till nacken. Därefter, rör du dig tillbaka till läpparna. Ser du? Nu har du gjort en triangeln!
Nyckeln till denna metod är att du vill inte göra det för uppenbart, och när du rör dig från den ena platsen till den andra ska det vara mjukt och smidigt. Du kan göra det genom att variera lätta pussar med kyssar medan du rör dig fram och tillbaka mellan de olika punkterna.

Nafsa
Ibland händer det att när folk kyssas vet de inte riktigt vad de ska göra med sina läppar. Ska de puta mer? Ska de slicka dem så att de är tillräckligt våta – hur mycket fukt är för mycket? Vad folk inte inser är att bra kyssteknik handlar om så mycket mer än om bara läppar.
Denna teknik inkluderar dina tänder. Innan du hoppar över tekniken, hör vad vi har att säga. Det finns någonting oerhört hett med att bita och nafsa på din partners underläpp och till och med tunga när ni är i full gång och hånglar vilt. Det är vågat, lekfullt och kan få igång saker och ting rätt snabbt om det görs på rätt sätt. Tänk på nu att du vill inte utsätta din partner för en Mike Tyson och bita hård, men lekfullt nafsande är perfekt.

Att suga är också okej
När du kombinerar ett välplacerad nafs med att suga på läppen eller nacken, har du en vinnande teknik. För att lyckas med det, testa att fånga din partners läpp mellan dina och dra tillbaka lite. Svep din tunga längs med din partners läpp och sug in mjukt och varsamt. Du vill ju inte ge honom eller henne ett sugmärke för det skulle bara vara elakt. Men när du gör det rätt kan det förstärka kyssen och göra både dig och din partner rätt upphetsade.

Använd händerna
Det finns absolut ingen anledning för dig att lämna dina händer utanför när du hånglar med din partner. Använd händerna och låt dem löpa fritt över din partners kropp. Trassla in dina fingrar i deras hår, smek deras kind, låt dina fingrar utforska din partners kropp. Det är alltid bra att hålla dina händer nära deras nacke, ansikte och huvud, men du kan även låta dina händer vandra söderut om det är vad du söker.

Gå över till öronen
Din partners öron är känsliga och när du varsamt nafsar på deras öronsnibb när temperaturen börjar stiga ordentligt, kommer du att upptäcka att din partner blir som vax i dina händer.