Så får du hennes telefonnummer

how-to-get-her-number

Har du någonsin varit i en situation där du är i sällskap av en attraktiv kvinna och oavsett hur mycket du vill komma fram till henne och fråga om hennes telefonnummer, kan du bara inte. Du är inte ensam. Många män vet helt enkelt inte hur de ska närma sig ämnet utan att verka som en kåtbock.

Sanningen är att vissa män har det i sig naturligt, förmågan att ragga upp det svagare könet. För resten av den manliga befolkningen är de sin värsta fiende. De har det i huvudet att om de frågar om hennes nummer kommer hon att svara negativt, hon kommer att vara oförskämd eller så kommer hon ge dig den gamla hederliga “Dra åt pipsvängen” – leken. Vill du veta en liten hemlis? Om du är en gentleman och du närmar dig henne som en person och inte som någon slags trofé, kommer hon att bli smickrad och ger dig numret utan problem.

Vill du veta en hemlis? Så fort du fått upp modet att prata med henne och du är intresserad av henne, fråga inte om hennes nummer. Ja, du läste rätt. Fråga inte om hennes nummer. Fråga istället om hennes e-postadress för det är mer troligt att hon ger dig sin e-postadress då det känns inte lika riskabelt som att ge ut sitt nummer. Hon behöver inte oroa sig för att svara när du ringer när hon är ute med sina vänner och hon behöver inte undvika det obekväma första samtalet.

Nu undrar du kanske hur du ens börjar prata om e-post. Det är enkelt. Bara var rak på ska och fråga. Gå fram till henne och ställ en enkel fråga: “Ursäkta, har du en e-postadress?” När hon frågar dig varför du undrar bara säg att du vill skicka ett snabbt meddelande till henne.

När du ger henne pennan kommer hon troligtvis ge dig de uppgifter du vill ha för du fångade hennes intresse. Om mot all förmodan hon svara med motstånd och säger någonting i stil med “Jag känner inte ens dig” eller “Jag ger inte ut mina uppgifter till främmande människor”.

Istället för att ge upp och backa, gör det hela till ett skämt. Säg till henne att du bara tänker mejla henne en gång per dag varje dag istället för 5 gånger per dag som du hade tänkt ursprungligen. Det lättar på stämningen och hon kommer sannolikt att bli road och ger dig sin adress.

Nu när du har hennes uppgifter, stå emot frestelsen att fråga ut henne på dejt! Börja inte planera era liv ihop och rusa inte till dina vänner för att berätta om henne för dem. Du vill ta det lugnt och du kan döda stämningen helt genom att hoppa rakt in i en dejt. Så fort hon skriver ner sina uppgifter, tacka henne, stoppa lappen i fickan och ta dig därifrån!

Precis som det är brukligt med telefonsamtal, vill du nog vänta i ett par dagar innan du skickar ett meddelande till henne.

Du vill inte verka för klängig och för övermodig.