Topp 5 mest oväntade sätt att träffa fantastiska kvinnor

picking_up_men.jpg

Hela världen är din och det finns gott om fisk i havet. Ja, det stämmer visst, men när du vill träffa kvinnor, är du inte alltid sugen på att gå till samma vattenhål om och om igen. Medlemmarna på BeNaughty.se, en av de bästa dejtingsajterna för yrkesmänniskor, har sammanställt en lista på de fem mest oväntade platser där du kan träffa kvinnor, utanför chattrum på dejtingsajter.

1. Nätverksevenemang
Yrkesmänniskor brukar vanligtvis besöka professionella nätverksevenemang med hopp om att avancerade vidare i sin karriär och skapa nya kontakter. Vad många då inte tänker på är att dessa träffar kan vara det perfekta tillfället att träffa likasinnade, affärssinnade yrkesfolk som är singlar. Bara tänk på att nätverksevenemang är främst för yrkeskontakter, så gå inte dit med en starkt lysande skylt som säger att du är singel och redo att mingla. Håll dina samtal någorlunda yrkesinriktade och var ödmjuk – inte alltför flörtig alltså!

2. I väntrummet på skattemyndigheterna
Det finns nog ingen som är särskilt förtjust i att tillbringa eftermiddagen på Skatteverket eller någon annan myndighet, och det är just därför det kan vara kul att träffa någon där. Bara tänk så här – ni är båda uttråkade, trötta på att sitta och vänta på sin tur där det känns som att könumren har inte rört på sig i en evighet. När du har fått fram modet att närma dig henne, tänk på att vara charmig istället för konstig och pervers.

3. Loppis
Kvinnor älskar ett bra kap och vad kan vara bättre än att få en kille och ett antikt fynd samtidigt. Om du ser en kvinna som tittar på en tung möbel kan du ju alltid erbjuda din styrka och hjälpa henne med att bära den ut. Det skulle visa henne att du är en hjälpsam, stark kille och du skulle kunna göra vad som helst för henne – inom rimliga gränser så klart.

4. Flygplatser, vänthallar och centralstationer
Ja, okej, den här kan vara lite smått cheesy bara på grund av de där filmerna där en person blir kvar på flygplatsen och ser på hur hans/hennes livs kärlek lämnar landet. Bla bla bla. Dock, om ni är båda fast och väntar på ett försenat flyg , är det ju det perfekta tillfället att inleda ett samtal. Det är särskilt passande om ni båda ska ta samma flyg för där har ni ju redan någonting gemensamt. Du kan prata om vad du gjorde i staden ni befinner er nu, vad du tänker göra när du landar och det kan lätt övergå till att du bjuder ut henne på en träff.

5. Sportevenemang
Oavsett hur mycket män väljer att tro att sportevenemang är en mans territorium och kvinnor som besöker sådana tillställningar gör det som någon slags tjänst för en manlig familjemedlem eller att de spelar för de andra laget, är sanningen den att det finns gott om kvinnliga sportfans. Du kan bli överraskad hur pass engagerade kvinnor kan bli när det gäller sport! Dessa sportevenemang är jättebra ställen för dig som vill träffa kvinnor, speciellt om ni hejar på samma lag. Inte nog med att ni har någonting gemensamt (förkärlek för sport och laget), men ni kan även njuta av varandras sällskap och prata om spelet när det slutar när du frågar henne om hon är sugen på att ta en fika med dig.