Hitta en tillfällig dejt på nätet, eller någon att dela livet med

casual-encounters

Hur du hittar tillfälliga dejter online

Det kan vara lite krångligt att hitta en person att dela natten med om man är ute på krogen och letar. Därför har det blivit allt vanligare att leta efter någon online som är ute efter precis samma sak som du. En dejt som är fysisk och som inte handlar om att söka en livspartner, utan istället en mer kroppslig kontakt som sedan kan leda till något mer långvarigt om ni båda vill. Några av de mest kända sajterna som förmedlar kontakt är Tinder och Badoo men för dig som vill vara lite mer rakt på sak så finns det en annan sida som är riktigt bra.

Bästa sajten för att träffa någon för ett one-night stand

Man kan välja att leva som singel (eller inte) utan att för den sakens skull ignorera sitt sexliv. Att då besöka en online datingsajt för att hitta en person som vill samma sak är ett bra sätt att få den sexuella relationen man vill ha utan att binda upp sig i ett förhållande. Benaughty är en sida där du snabbt och enkelt registrerar dig och kan sedan på direkten börja leta efter någon att träffa redan samma kväll. Sök bland massor av snygga tjejer och killar i din hemstad och släpp loss din begäran! Eller varför inte hitta en sängkamrat när du är ute på tjänsteresa eller semester?

Så här gör du

Börja med att registrera ett konto och lägg upp en bild på dig själv, sedan kan du börja surfa runt och kolla in andra personer som söker en tillfällig partner. Du kan diskret gå vidare till nästa person utan att det syns att du besökt dem och när du sedan hittar den rätte så är det bara att skicka ett meddelande. När ni sedan har chattat en stund så är det dags att bestämma var ni ska träffas och sedan är det bara att se vart det leder. Antingen så blir det bara underbart sex, eller så vill ni träffas igen.

Tänk på att även om ni via en chatt har bestämt att er träff bara är en engångsföreteelse och att det endast handlar om sex så är det inte automatiskt så att du får ligga! Var förberedd genom att städa din lägenhet ordentligt (ingen gillar skitiga underkläder på golvet) och se till att du inte har kroppsbehåring på fel ställen. Börja gärna med att träffas ute på en restaurang eller en pub för att sedan gå hem till dig, då får ni båda en chans att backa ur om ni vill. När ni sedan kommer hem så bjud gärna på ett glas och prata gärna om heta ämnen utan att låta som en porrstjärna! När ni väckt upp begäret hos varandra är det klart och ni kan båda få det ni längtar efter! Tänk på att använda er av skydd!