Så blir du tjejen i baren som killar vill komma fram till

woman-at-bar

Såvida du inte är en utåtriktad person, är det enda sättet du kan hoppas på att få en dejt på krogen är om du markerar att du är tillgänglig. Om du är inte bekväm med att komma fram till män själv eller om du är mer av det traditionella slaget och tycker att de bör ta första steget och komma fram till dig, är det bäst att du upptäcker vilka egenskaper gör en person tillgänglig och lätt att prata med, och börjar med att utöva dessa.

Så vad gör en kvinna tillgänglig? Det är inte lika enkelt som att ha ett skylt ovanför en där det står “Prata med mig”. Istället måste du utsöndra denna vibb så att folk vill faktiskt prata med dig och detta utan att du behöver säga ett ord. Allt du behöver göra är att vara bekväm med vem du är och låta din självkänsla stråla ut i rummet och se vem som kommer fram till dig.

Ditt Utseende Spelar Roll

Medan vi vill tro att våra personligheter och vårt intellekt är det som lockar folk, är sanningen den att vårt utseende alltid spelar en stor roll i det hela. Tänk på att ditt utseende handlar inte bara om vilka kläder du har på dig, din frisyr eller dina accessoarer. En persons utseende omfattar hur dina kläder ser ut, din personliga hygien och ditt sätt att vara. Hur du ser ut är det första en potentiell partner har att gå på och om de inte gillar det de ser, kommer de inte att ge dig mer uppmärksamhet.

Du kan förbättra ditt utseende genom att ha på dig kläder som passar dig och som är ett bra exempel på din personliga stil. Du måste vara ren och se fräsch ut, så om du ska ut direkt efter jobbet, byt läppstift, pudra ansiktet och kanske ta av jackan. När du ser bra ut, mår du därefter!

Håll Koll På Kroppsspråket

Du kanske tror att det där med kroppspråket spelar ingen större roll, men du kommer att bli överraskad över hur mycket det kan vara en faktor när du försöker attrahera någon – det är faktiskt en av de första sakerna andra lägger märke till när de träffar någon. Folk tittar på hur du bär dig själv fram och det kan vara den avgörande faktorn när de ska bestämma sig för om de ska prata med dig eller inte.

• Stå rakt – Folk är mer benägna att komma fram till någon om personen håller rak rygg och är inte hopkrupen som en hobbit. Dålig hållning brukar associeras med dåligt självförtroende och vi vet att det kan vara ett stort hinder.

• Låt bli att korsa armar eller ben – När du har armarna, benen, anklar eller till och med händer i kors, skickar du signalen “jag är på min vakt”. Försök att hitta en bekväm position där ingenting är i kors och på så sätt kommer du att vara mer kontaktbar.

• Använd dina händer – När du pratar med någon kan du använda dina händer på ett sätt så att det verkar som att du visar med en gest för andra att komma närmare och prata med dig.

• Upp med hakan – Här är det samma koncept som med att står med rak rygg. När ditt huvud pekar nedåt får det verka som att du döljer någonting, att du är trött eller att du saknar självförtroende.

•Vänd dig mot personen du pratar med – Inte nog med att det anses vara ohövligt att prata med någon utan att vara vänd mot dem, men genom att vända dig mot dem talar du om för dem att du vill att de ska ta kontakt med dig.