8 raggningsrepliker som faktiskt fungerar

Pick-up-lines

Har du någonsin funderat på varför de flesta män misslyckas totalt när de försöker använda raggningsrepliker på en tjej? De flesta repliker saknar charm och påhittighet, och låt oss inte glömma sättet på vilket de yttras. Vissa killar har bara inte pondusen för att kunna köra med de smörigaste av replikerna.

Missförstå oss inte, en raggningsreplik kan tjäna sitt syfte om den är rätt vald och används för att påbörja ett samtal istället för att försöka komma inpå hennes trosor. Vårt syfte här är att fokusera på raggningsreplikerna som ökar dina chanser till att ha ett trevligt samtal med en tjej. Det är ju trots allt den riktiga anledningen till varför män kör med dem, eller hur?

1. “Ursäkta, är det upptaget här?”
Repliken är oskyldig, artig och oerhört hänsynsfull. Många killar gör misstaget att anta att en tjej som sätter sig bredvid en tom plats är ensam. Den subtila repliken ger henne möjlighet att ge dig avslag på hövligt sätt (“Ja, det är det”) eller bjuda in dig till att sitta.

2. “Ska vi dansa?”
Tänk på att du ska bara använda denna replik om du har movsen som stöder din frågeställning. Om du kan dansa och vill imponera på henne, upptäcker du kanske snart att ni är på väg till baren för en drink och en pratstund, eller att ni är på väg ut ur lokalen för att styra stegen dit där det är lite lugnare.

3. “Kan jag få bjuda på en drink?”
Den här repliken kan användas var som helst. Perfekt för att visa att du är artig, lyhörd och hänsynsfull.

4. “Kommer du hit ofta? Jag vill gärna veta vad du tycker om…”
Vid första anblicken ser det ut precis som en typisk raggningsreplik. Dock, med lite finess, kan du få den att funka för dig. Till exempel, du är på restaurang, kan du fråga om hon kan rekommendera någonting hon gillar. Kvinnor älskar när man frågar dem vad de tycker och hon kommer gladligen att ge dig sitt svar.

5. “Ursäkta, jag undrar om du kan hjälpa mig…?”
Med denna replik kan du be henne att hjälpa dig med en enkelt grej, så som namnet på en sång, drinkbeställning, eller till och med vinna ett vad bland dina vänner. Detta kommer att visa henne att du är intresserad av henne och vill veta vad hon tycker.

6. “Tycker inte du att det här stället är…?”
Beroende på hennes attityd, kan den här repliken gå åt två olika håll. Om hon har kul kan du säga något trevligt om lokalen. Om hon vantrivs, kan ni beklaga er tillsammans.
Oavsett vilket kommer isen att vara bruten och ni kan få igång ett samtal.

7. “Det ser ut som att du kan vara i behov av en spännande diskussion med någon.”
När man säger det här på rätt sätt kommer du att kunna se henne le, bryta isen, prata och ha kul ihop.

8. “Kan jag följa dig till…?”
Den här kan vara lite klurig just för att det går en tunn gräns mellan att vara läskig och artig. Om du se att hon går ensam inne på en klubb eller bar, eller om hon står ensam i hissen eller sitter själv vid bordet, kan det ge henne en känsla av trygghet. Dock, om du närmar dig en kvinna på en parkeringsplats, kan det få henne på sin vakt och hon blir kanske till och med rädd.