Största misstaget tjejer gör som får honom att fly för livet

Mumbai-breakup

När du i ett förhållande kan det vara riktigt irriterande när din man känner inte med dig, och du får ofta en känsla av att vara i vägen. När du försöker berätta för honom hur du känner dig, undrar du ofta om han ens bryr sig om varför du är ledsen.

Ibland kan det kännas som att du bara måste skrika rakt ut för att du kokar av en blandning av frustration och rädsla — rädd för att ditt förhållande går inte riktigt som du tänkt dig, rädd för att han är inte som du hade föreställt dig och rädd för att han vill inte ens försöka göra dig lycklig.

Det finns ett visst sätt att hantera din frustration som antingen kommer att föra er närmare samman eller få er att gå skilda vägar, och vi har en enkel lösning som hjälper dig att undvika begå det största misstaget som kvinnor gör.

Låt säga att din man har svikit dig på ett eller annat sätt — antingen så ringde han inte när han sa att han skulle eller så skippade han din mosters pensionsfest så att han kunde ta en öl med kompisarna. Givetvis är du upprörd. Problemet här är sättet du hanterar lösningen på problemet.

Alla gör misstag, det är högst mänskligt. När du är i ett förhållande är det lättare att se hur någon agerar och skylla den personen än att granska ens eget agerande. Under loppet av ert förhållande kommer det definitivt att uppstå tillfällen när någon av er blir sårad.

Du kan inte göra honom till den skyldige varje gång det händer för om du gör det kommer det att förstöra ert förhållande. Dock när du lär dig att hantera honom på ett annat sätt kan det föra er närmare varandra.

Kom ihåg att din kille kan inte få dig att känna på ett eller annat sätt utan ditt tillstånd.
Innan du pratar med honom om ett problem i ett förhållande, ta ett steg tillbaka och fundera på varför du känner som du gör. Du måste klura ut det innan du pratar med honom, för om du försöker göra det medan ni pratar och det hettar till, finns det risk för att ni säger sårande saker som inte går att ta tillbaka.

Du kan göra det genom att ta avstånd från situationen genom att ställa följande frågor till dig själv:

Hur skulle du vilja att han hanterade situationen om rollerna var ombytta?
Vad skulle du vilja att han sa?
Är det första gången du är upprörd eller är det något som händer regelbundet?
Är du lycklig?

Trots att du kanske har lust att skrika och bråka när förhållandet inte fungerar som du hade tänkt dig, måste du komma ihåg att det finns två människor i ert förhållande och du måste ta ansvar för den roll du spelar i er relation.

Om du är inte lycklig i andra områden av ditt liv kan även det ha en inverkan på hur du ser din man och ert förhållande.
Sen är det även så att om din kille har alltid gjort saker som gjort dig upprörd redan från början av förhållandet kommer du inte kunna ändra på honom. Du måste ta beslut om du kan fortsätta på samma sätt eller om det är dags att ta en funderare på om det är värt att fortsätta vara ihop.