3 sätt att se till att han vet att du är värd att jaga efter

 the-perfect-match

Män kan vara ombytliga och de tycks tro att kvinnor borde bara falla pladask för dem bara för att de är så fantastiska. Visst, det kan stämma i vissa fall, han kan ju vara allt du drömt om hos en man, men du vill även att han ska inse att även om han är så underbar, är du precis lika underbar själv.

Så hur får du honom att inse hur fantastisk du är och få honom att vilja jaga efter dig? Här är tre sätt att få honom att upptäcka att du faktiskt är ett toppenkap och att han borde göra det till sitt viktigaste uppdrag att jaga efter och erövra ditt hjärta.

  1. Planera ingenting på en fredag eller en lördag

Fredag och lördagskvällar är för vänner, familjer och killar du verkligen gillar. Om en kille frågar om du vill gå ut fredag eller lördag, föreslår att du går med på en tidig träff istället. Se det som en uppvärmning innan en kul utekväll med tjejerna. Om han säger ja och träffen går dåligt, har du åtminstone något att skvallra om med dina kompisar. Men om träffen går bra kan du ju fortsätta kvällen och se vart det leder!

  1. Se till att han vet att dina ex har fått sina hjärtan krossade

Du kanske alltid hört att man bör aldrig prata om sina ex när man är ute och dejtar. Trots att det stämmer för det mesta, om killen är intresserad men visar inte fullt engagemang och föreslår inte att ni går på dejt, då finns det ett sätt att kringgå denna regel. Till exempel, börja prata om en vän, du kan säga någonting i stil med “Min vän är helt förstörd över ett förhållande som nyligen tog slut. Jag sa till henne att hon ska inte oroa sig för han kommer nog tillbaka så fort han inser vad han har förlorat. Ja… det är i alla fall min erfarenhet.” Detta är ett tillräckligt listigt trick för på så sätt får han reda på att du har varit i en liknande situation. Han kanske till och med börjar undra om ditt ex försöker få dig tillbaka även nu. Om han verkligen gillar dig kommer han att satsa extra på att få dig och det snabbt.

  1. Erkänn att folk stöter på dig

Vi vet redan att du är en fantastisk kvinna och chanserna att han vet det är rätt stora. Det han kanske inte inser (eller kanske inte vill erkänna) att det finns andra män som tycker samma. Du kan låta honom ta reda på det (även om det inte är sant) nästa gång han ger dig en komplimang. Till exempel, om han säger att han gillar din frisyr, kan du säga någonting typ “Tack! Det är många som har sagt det, men det betyder så mycket mer när du säger det.” Men genom att inte säga det direkt, får du hans fantasi att vandra iväg och självklart i riktningen mot konkurrensen.

Män kan vara bångstyriga ibland, men med en liten knuff i ryggen och om du spelar svårflörtad, kommer han att kvickna till rätt snabbt och satsa hårdare än någonsin. Och om han inte gör det, ja då var det ingen större förlust och du kan fortsätta vidare och hitta någon som kommer att uppskatta dig på riktigt.