7 sätt att hålla ett samtal igång med en kille

Conversation-Flowing-with-a-Guy

När vi träffar någon som vi är intresserade av, kan våra kroppar börja hitta på konstiga saker. Vårt hjärta börjar pumpa mer blod, vilket gör att vi får handsvett och våra kinder får en rosa färg. Det är inte så ovanligt att vår andning blir ojämn och vi till och med börjar stamma. Så, givetvis, när vi då står framför killen som får vår kropp att reagera på detta sätt, kommer det att minst sagt vara en utmaning att få samtalet att flyta.
Som tur är, med lite övning och dessa sju tips, kan du lätt besegra dessa tillfälliga åkommor och bli mästare på att föra samtal – även när du ställs framför den där söta killen.

Eliminera alla störningar

Det första du vill göra för att styra rätt är att eliminera sådant som bara distraherar dig. Det betyder att om du märker att du snubblar över ord, pausa, ta ett djupt andetag och slappna av. Fundera på vad det är du vill säga och fortsätt därefter.

Utveckla föregående ämne

Det är enkelt. Om du plötsligt upptäcker att du saknar ord, gå helt enkelt tillbaka till vad det var ni pratade om precis innan ditt hjärnsläpp och utveckla. Eller fråga vad han tycker. Det hjälper dig att hitta tillbaka på nolltid.

Gå vidare till liknande ämne

Om du inte vet hur du ska hålla igång ett samtal om månens gravitationskraft är det bara att byta ämne till någonting relaterat. Kom ihåg, det viktigaste är sammanhanget.

När han är den blyge

Blyga killar är riktigt söta, men det kan vara lätt frustrerande när du försöker hålla samtalet flytande med en. Ge inte upp dock! Ställ frågor så att han kan öppna upp om sig själv och förhoppningsvis kan han då komma ut ur sitt skal lite.

Vad har du för planer?

När du frågar honom om vad han har för planer i helgen eller för en kommande semester, skapar du ett samtalsämne, men även en öppning för en potentiell dejt. När ni båda delar liknande planer, som till exempel att se den senaste sci-fi filmen, kan ni ju passa på att se den ihop.

Var inte den enda som pratar

Trots att det kan kännas som att dra ut tänder när du försöker få en viss kille att prata, vill du inte vara den enda som pratar. Du kan ställa honom frågor som faktiskt kräver ett utbyte mellan dig och honom. Tänk på att du vill ha en någorlunda jämn balans mellan att kommunicera och dominera samtalet.

Var en smart kommunikatör, även när du sms-ar

Nuförtiden förlitar vi oss en hel del på text-meddelanden när det kommer till kommunikation, men det betyder inte att du måste använda chattspråk eller dumma ner era samtal. Var medveten om vad det är du säger, men du kan även använda uttryckssymboler för att understryka ditt poäng och till och med flörta utan att vara för påträngande.