7 Tips som hjälper dig att överleva under vintern

winter_dating

Vintern kan vara brutal, speciellt om du bor där vintrarna är särskilt hårda. Inte nog med att det är för kallt att gå utomhus, det blir mörkare mycket snabbare, det finns inte mycket du kan göra utomhus (dvs om du är tillräckligt modig för att ge dig ut) och om du måste använda kollektivtrafik, kan du komma i kontakt med människor som är sjuka.

Lyckligtvis har vi ett par tips som hjälper dig att hålla dig varm och kanske till och med gå på ett par dejter utan att frukta varenda ögonblick.

1. Acceptera att se trendig ut kommer i andra hand, det viktigaste är att du är varm
Det är ju ingen som blir direkt upphetsad av att ta på sig sina Ugg boots, dra på en tjock yllemössa och täcka sin kropp i 3 lager av kläder. Tänk på att om du vill prata med den där baristan kommer de att få det svårt att höra dig ordentligt när dina tänder skallrar av kyla.

2. Vinterkläder är snyggt
Ja, må hända att du måste ha flera lager på dig, men med lite finess och känsla för smakfulla kombinationer, kan du få den där polotröjan och koftan att se ut som direkt tagna från catwalken.

3. Hoppa över snöstövlarna och välj något mer modeinriktat
Vi förstår att det kommer att komma snö, regn, slask och andra tradiga grejor utomhus som vintervädret gärna bjuder på. Detta innebär inte att du måste ha fula skor på dig på din dejt. Genom att välja ett par bekväma och trendiga stövlar som tål det onådiga vädret, kommer du inte att ha några problem med att promenera genom parken, hand i hand med din dejt

4. Passa på att utforska och njuta av vinteraktiviteterna
Visst, nu går det inte längre att leka på stranden, men det är ju ingen som hindrar dig från att bygga en snöman. Ja, vintern är kall och kan stundtals vara rätt trist men den kan även vara rätt mysig och magisk om du är okej med att hantera lite kyla. Dessutom, när dejten är över, kan du och din dejt värma er med en kopp varm choklad och en öppen spis. Visst är det ett fint sätt att avsluta en dejt på, eller hur?

5. Välkomna den omtänksamma sidan
Kylan gör det lättare för oss att komma i kontakt med vår omtänksamma sida. Män och kvinnor vill se till att deras partner är varm, bekväm och nöjd och de gör vad som helst för att du ska uppleva det. Vintern ger alltså mängder med gyllene tillfällen då du kan ta hand om dina nära och kära och visa dem hur mycket du tycker om dem.

6. Ordna knytkalas
Om du är singel och vill dejta, men är inte så sugen på att gå ut, kan du alltid ordna med knytkalas hemma. Allt du behöver göra är att be dina gäster bjuda in en vän som de andra inte känner och låt saker och ting ta sin naturliga gång. Självklart även om det inte finns någon kemi mellan dina gäster kan ni åtminstone njuta av massor av god värmande mat.

7. Ta vara på solljuset
Då dagsljus är rätt begränsat, vill du definitivt få ut så mycket som möjligt av det lilla som finns – du kan antingen ordna dejter under dagen eller helt enkelt ge dig ut själv. Solljus är inte bara bra för dig, tack vore Vitamin D, men det kommer att få dig på gott humör och hjälper att vara pigg och vaken när du ger dig ut på jakt efter din alldeles speciella person.