Hur du håller igång ett telefonsamtal med din tjej

talking-on-the-phone

Tack vore sms är det allt mindre folk som pratar med varandra på telefon och förlitar sig därmed helt på meddelanden för snabba, direkta samtal. Vid de få tillfällen då du faktiskt pratar med någon på telefon kan du komma att upptäcka att det är en väldigt trevlig sysselsättning som du helst fortsätter med. Så istället för att försöka klura ut hur du ska hålla samtalet igång, använd följande strategier som hjälper dig att hålla din drömtjej på tråden.

Steg 1. Fråga henne om henne själv.

Kvinnor älskar att prata om sig själva eller om någon del av sina liv. Om du verkligen vill fortsätta prata med din tjej, ska du helt enkelt fråga henne om hennes dag, hennes vänner eller fråga någonting om hennes jobb. När du ställer en öppen fråga ger det henne en möjlighet att prata om sig själv, men det ger även dig chansen att bidra till samtalet. Genom att hålla en öppen dialog, lär du dig mer om henne men du ger även henne tillfälle att ta reda på mer om dig.

Steg 2. Fråga många olika frågor.

Du behöver inte bara fråga sådant som rör henne – du kan fråga om hennes drömsemester, favoritresmål, hur ser hon sin karriär utvecklas… vad som helst. Dessa frågor håller samtalet igång men det ger dig även chansen att ta reda på mer om vad hon är för person och vad hon vill få ut av livet. Dessutom ger det dig lite förslag på vad ni skulle kunna hitta på i framtiden.

Steg 3. Jag lägger på efter dig strategin.

Detta tips tar dig tillbaka till högstadiet, tanken är alltså att du leker “Jag lägger på efter dig” leken. På så sätt kan ni fortsätta prata och hon får dessutom känna sig speciell eftersom du talar tydligt om för henne att du kan inte få nog av henne. Det fungerar egentligen bara när förhållandet är relativt nytt, och det brukar vara någonting man gör en gång, så välj det perfekta tillfället.

Steg 4. Var rak på sak och säg som det är – att du inte vill lägga på.

Om det är en sak kvinnor vill ha så är det en man som kan inte få nog av henne. Så när du har henne i luren, säg att du vill inte lägga på. inte nog att hon kommer att bli smickrad men hon kanske till och med erkänner själv att hon vill inte heller lägga på.

Steg 5. Ta på dig en aktiv roll i samtalet.

Trots att du borde alltid lyssna mer än du pratar när du för ett samtal, är det faktiskt så att om du vill hålla samtalet igång måste du kanske hoppa in och styra samtalet lite. Du måste alltså vara uppmärksam på det som sägs och bidra till samtalet med mer än bara “Ja” eller “Jovisst” för att hålla bollen i rullning.