5 sätt att sluta attrahera ohälsosamma förhållanden

bigstock-Image-of-young-upset-female

Har du någonsin frågat dig själv varför du gång på gång hamnar i förhållanden som får dig att känna att du kastar bort din tid? Ibland dras du till killar med tatueringar, ibland till bad boys som spelar aldrig efter andras regler, eller någon som du aldrig skulle presentera för din mamma.

Oavsett anledning är sanningen den att du attraherar odugliga förhållanden. Det kommer att komma en tid då du har fått nog av detta och erkänner för dig själv att du förtjänar att vara i ett lyckligt och hälsosamt förhållande.

Så slutar du attrahera dåliga förhållanden

1. Inspektera ditt utseende.
Trots att ditt utseende är inte allt, spelar det fortfarande en roll i hur andra ser dig. Vi bryr oss om hur vi ser ut och vi vill skapa ett gott första intryck, dock betyder det inte alltid att du kommer att attrahera schyssta killar. Istället för att ha korta kjolar och urringade linnen, ha på dig någonting som är mer lämpad för en mogen kvinna som du. Bär kläder som speglar din personliga stil men som är inte för mycket.

2. Sluta med drama.
Om du är pratglad och berättar gärna för alla som vill höra hela ditt livs historia, kan det kanske vara dags att sluta med det. Det är oattraktivt och män som går på dejt med dig kommer inte att vilja fortsätta träffa dig av rädsla för att deras privata affärer kommer att diskuteras bland dig och dina vänner. Om du absolut måste släppa på trycket och prata av dig, skaffa en dagbok.

3. Var klassig.
Det hetaste just nu verkar vara att lägga ut halvnakna foton på dig själv på sociala medier. Du kanske tror att du är bara provokativ, men sanningen är den att sådana bilder pekar på att du behöver uppmärksamhet till varje pris. Vissa kvinnor gör det i hopp om att hitta en man. Vi ska berätta en liten hemlis – när du visar upp din kropp för hela världen blir det mindre troligt att du kommer att hitta en “för alltid” typ av förhållande.

4. Var säker i dig själv.
En av de största anledningarna till varför kvinnor inte lyckas med att attrahera värdiga män är att de helt enkelt inte vet vad de är värda och saknar självförtroende på grund av detta. Hur kan någon älska dig om du inte älskar dig själv? Om du inte kan uppskatta allt du har att erbjuda, kommer det att bli omöjligt att hitta en man som gör det för dig.
Så fort du bestämmer dig för att uppskatta och älska dig själv, kommer du att börja komma ifrån de giftiga förhållanden du brukar hamna i.

5. Börja säga “Ja” mer.
Det är förståeligt att du attraheras till en viss typ av kille och vanligtvis skulle du aldrig en titta på en man som inte stämmer in på beskrivningen; men det är kanske det som är problemet. Du ger inte schyssta killar chansen att vinna ditt hjärta för du föredrar bad boys eller de som är oemotståndligt sexiga.
När du börjar säga ja till killar som du vanligtvis skulle ignorera, öppnar du dig själv upp för nya erfarenheter och du kanske upptäcker att du har en hel del gemensamt!