7 tekniker som gör dig fantastisk på att kyssas

great-kisser

Skulle du kunna tänka dig att det finns ett otal människor som tycker att kyssar är betydligt mer intimt än s..x? Det är för att man är ansikte mot ansikte, läppar mot läppar med någon. Du är betydligt närmare någon och du har chansen att skapa en djupare koppling med någon än när ni brottas i sängen.

Dock är inte alla bra på att kyssas. Ibland tror vi att vi är rätt bra på det men det blir bara pannkaka av alltihop. Här är lite tips på hur du kan bli jättebra på att kyssas och få honom att komma tillbaka till dig gång på gång.

1. Låt honom styra.

Män nuförtiden är helt och hållet för kvinnorättigheter, jämställdhet mellan könen osv, men det betyder inte att han vill följa en kvinna när det kommer till kyssande. Det är rätt intressant för trots att han kan vara hennes största supporter, brukar män vara lite mer traditionella när det kommer till hångel.

2. Håll ögonen stängda.

Det är inte många som trivs med att stirra så nära in i någons ögon medan de hånglar – även om du har din mest förföriska blick på gång. Så det är självklart att det är alltid bra att hålla dina ögon stängda när du är i full gång med att kyssas.

3. Tungkyssar är ett måste.

När ni hånglar finns det någonting oerhört skönt med en tungkyss. Kanske är det faktumet att ni utbyter lite saliv och ni kan känna varandras andning på läpparna, eller så är det kanske en mental bild av orala lekar som får folk att gå igång. Oavsett vad det är ska du definitivt inte blygas för att kyssas med munnen öppen.

4. Glöm inte att använda dina händer.

Någon som är bra på att kyssas vet att man kan göra en kyssupplevelse till högst minnesvärd genom att använda händerna. Så stå inte bara där med armarna hängande! Nå ut och låt dina fingrar försvinna i hans hår, smek hans kind, gnid hans rygg – gör någonting!

5. Var inte blyg.

Det finns folk som vill ta det säkra före det osäkra när de kysser varandra och sen finns det folk som är inte blyga och som är inte rädda för att experimentera och leka. Det finns massor med saker du kan göra för att skruva upp värmen i kyssleken, det är bara att låta fantasin löpa. Tänk på dock att folk är olika så se till att känna efter och vara uppmärksam på hur han svarar.

6. Undvik nariga läppar till varje pris.

Ingen gillar att kyssa sandpapper, så mycket är klart. Dina läppar bör vara mjuka, lena, inbjudande och förföriska. Så dra dig inte för att använda massor med läppbalsam under dagen. Se bara till att undvika klibbiga läppglans eller läppstift som bara smetar av sig.

7. Var inte rädd för att vara petig.

Om du vill att dina kyssar ska vara riktigt minnesvärda, måste du vara noggrann med vem du kysser. Du borde inte vara beredd på att kyssa precis vem som helst – attraktionen måste trots allt handla om mer än bara det fysiska.