Så hanterar du någon som flörtar med din flickvän

flirting

Så du är ute med din tjej och du ser att en kille flörtar med henne. Det finns flera olika sätt du kan hantera situationen på – många väljer att spöa upp killen, skälla ut honom eller helt enkelt ignorera saken. Dock kan du ta en annan väg och därmed komma ut ur situationen med värdigheten i behåll och dessutom få din tjejs och kanske till och med killens respekt.

Steg 1.
Ta en titt på din relation med din tjej och kolla hur hon svarar på att någon flörtar med henne. Om hon flörtar tillbaka, prata med henne och tala om för henne att det är någonting du inte trivs med. Om hon ignorerar den som flörtar med henne eller försöker säga till killen att sluta, är det då skäl nog att uppskatta henne ännu mer för att hon värdesätter ert förhållande.

Steg 2.
Inse skillnaden mellan folk som flörtar och folk som är bara trevliga. Många gånger är det rätt svårt att skilja på dessa två och därmed så lätt att ta fel. Så var noga med att försöka förstå om killen bara försöker vara trevlig mot din tjej, vilket du borde inte bli sur över, eller om han faktiskt försöker ragga upp henne. Om han flörtar med henne då har du självfallet all anledning att bli förbannad.

Steg 3.
Om du har kommit fram till att han faktiskt flörtar med henne, kan det röra sig om ett enkelt missförstånd från hans sida och att han inte inser att hon är upptagen. Du kan snabbt och enkelt åtgärda detta genom att visa henne lite tillgivenhet. Ge henne en puss, slå din arm om henne, viska i hennes öra – gör någonting som visar tydligt på att ni har ett väldigt nära och romantiskt förhållande. Självklart vill du inte vara alltför tydlig för då kommer både hon och han inse att du är svartsjuk och inte bara kärleksfull.

Steg 4.
Undvik att bli arg. När du är i en situation där du ser en kille försöka stöta på din kvinna, kom ihåg att andas och slappna av. Så fort han inser att hon är inte singel borde han sluta flörta. Om han struntar i dig och fortsätta att flörta med henne, håll dig lugn och försök att komma ett fredfullt sätt att hantera situationen på.

Steg 5.
Om du står inte ut med det längre, ta initiativet och säg någonting till killen. Om han fortsätter att flörta med din tjej, tala om för honom att hon är din tjej och du uppskattar inte sättet han pratar med henne på. Chansen är att han blir överrumplad och kommer inte att veta hur han ska svara på det. Kom ihåg att trots att det kan kännas onaturligt, genom att vara artig och agera lugnt får du andras respekt. Dessutom, visst är det väl bättre än att ge sig in i ett onödigt bråk?

Steg 6.
Om ingenting fungerar och killen fattar inte vinken, led din tjej bort från killen till en annan plats där ni är så att ni kan njuta av varandras sällskap. Om han fortsätter att flörta, fråga henne om hon vill byta ställe och gå någon annanstans.