5 sakerna kvinnor skulle älska att höra på en första dejt

seducing-men

Undrar du vilka magiska ord varje kvinna vill höra på en första dejt? Ja, vi kan inte utlova mirakel men det finns saker de flesta kvinnor vill höra när du bjuder ut dem första gången.

  1. “Du är vacker”

Genuina komplimanger är ett jättebra sätt att få henne att känna sig speciell och åtråvärd. Det behöver inte vara komplicerat eller väldigt utförligt, bara en enkel observation om någonting du gillar med henne. Att ge komplimanger om hennes utseende brukar funka bra men det är oftast komplimangerna om något annat än hur hon ser ut som kommer att tala om för henne att du uppmärksammar annat än bara hennes utseende. Hon är kanske van vid att folk ger henne komplimanger om hur hon ser ut, så om du komplimenterar hennes skratt eller någonting som är inte direkt fysiskt kommer det att vara en mindre vanlig komplimang som får dig att sticka ut i hennes huvud.

  1. “Jag har alltid så kul med”

Ja, när det gäller vissa dejter kan du helt enkelt inte säga det om du har aldrig träffats, men om ni har umgåtts innan är det ett jättebra alternativ. Det är en vanlig mening som är i sig väldigt smickrande. Folk gillar att veta att de är inte tråkiga att umgås med och om hon vet att du har kul när du är med henne kommer det att lyfta hennes självförtroende och tala om för henne att du ser henne som ett positivt inslag i ditt liv. Om det är er första träff och första gången ni umgås kan du ju bara ändra meningen till någonting i stil med “det är rätt kul att” eller någonting som tydligt visar på att du tycker om att vara med henne.

  1. “Visa mig en bild på din hund/katt”

Ok, det kan kännas som en lätt tramsig variant, och du behöver inte säga det precis så – det är tanken bakom det du säger som räknas. Att visa intresse för sådant som är verkligen viktigt för henne och att faktiskt vilja se dem och engagera dig är verkligen fint. Det visar att du frågade om hon har husdjur inte bara för att det var en bra isbrytare men att du är faktiskt tillräckligt intresserad av henne för att bry dig om hur hennes hund ser ut. Fattar du? Bra.

  1. “Vill du dansa med mig?”

Sorry, grabbar, men att dra visan att ag är för tuff, för cool eller för klantig för att dansa kommer inte att gå hem. Om hon hatar att dansa, då slipper du lätt undan men det är alltid värt försöket. Att fråga en tjej om hon vill dansa med dig oavsett om det är en löjlig variant av roboten och sprinklern eller avancerad sällskapsdans, kommer hon att bli smickrad. Det kommer även att demonstrera att du är villig att gå steget längre, utanför din egen trygghetszon för någon du gillar.

  1. “Jag har alltid velat att bjuda dig ut på en”

Det är vanligtvis en riktigt smickrande sak att säga så länge det stämmer och det stämmer in på situationen. Om du har precis kommit ut ur ett förhållande ska du kanske undvika säga det. Men i allmänhet är det en mening som talar om för henne att du har varit intresserad av henne ett tag och har tänkt på henne en del. Tjejer gillar att höra sånt.