6 sätt att placera en kille i vänzonen

cry-girl

Du kanske känner en härlig kille och du gillar att umgås med honom, men du vill bara inte dejta honom. Här är 6 sätt att placera honom i vänzonen utan att såra honom när du gör det.

Låtsas inte som att du vill dejta honom

Trots att detta är rätt självklart, kommer du att bli överraskad över hur många kvinnor slarvar med det och fortsätter att skicka fel signaler för att få hans uppmärksamhet. Hon kan flirta med honom och få honom att inbilla sig att hon är intresserad av honom, men sanningen är den att hon har inga romantiska avsikter överhuvudtaget. Den bästa lösningen är att vara ärlig och inte låtsas som att du vill dejta honom.

Agera som en kompis, inte en flickvän

Prata om andra män. Om du är intresserad av en kille kommer du inte att prata om andra män framför honom. Dock om du umgås med en kille du är bara vän med, prata gärna om din senaste kändisförälskelse eller pladdra på om hur söt den nya killen på jobbet är. Detta kommer att visa honom att du är attraherad till någon annan och han kommer förhoppningsvis att fatta vinken.

Gå inte på dejt-aktiga evenemang

I och med ni två är vänner, kommer ni att umgås, men du borde undvika allt sådants som du vanligtvis skulle göra på en dejt. Detta innebär att du ska inte gå på fina middagar där det är bara du och han. Satsa istället på vanliga aktiviteter där andra kan hänga med. Om ni går ut i grupp, se till att du är inte vid hans sida hela tiden för om du är det, kan han börja få för sig att han är faktiskt din dejt.

Låt honom upptäcka dina negativa sidor

Vi har alla mindre bra egenskaper som vi försöker dölja från de vi är intresserade av. Då den här killen är din vän, låt dessa sämre egenskaper komma fram! Om du skvallrar om andra, skvallra med honom. Vänner dömer inte varandra så du borde känna dig rätt avslappnad och kunna vara dig själv, visa dina brister etc.

Överdriv inte er kommunikation

Vänner kommer att messa varandra; det finns inga om och men vad gäller det. Dock behöver du faktiskt inte messa honom varje dag för han kan börja få för sig något annat. Ni bör självklart inte prata hela natten lång och även undvika att era samtal dryper av sexuella antydningar och flirtiga undertoner.

Påminn honom hur viktig hans vänskap är för dig

Ibland behöver vi alla små påminnelser om hur viktig vår vänskap är för någon. Detta gäller speciellt män som har placerats i vänzonen. Ibland tror de att om de är i vänzonen tillräckligt länge, kommer tjejen att börja få känslor för honom och han kan bli hennes nästa kille. När du poängterar hur viktig er vänskap är för dig, bekräftar du dina känslor för honom och talar även om för honom att han är bara en vän.