Tips på hur du kysser en man så att han kommer ihåg dig

kissing-techniques

Att vara bra på att kyssas är någonting du alltid borde sträva efter. Vissa är födda med denna fantastiska egenskap medan andra är inte riktigt lika lyckligt lottade och blir aldrig riktigt bra på att kyssas. Lyckligtvis ger övning färdighet och vi har tips som hjälper dig att bemästra kyssandets konst.

1. Förbered dig själv. Innan du ens tänker på att kyssa en kille måste du förbereda dig lite. Du måste se ut som att du är redo för det! Det vill säga att dina läppar borde vara kyssvänliga, mjuka och definitivt inte nariga. Visst, du kanske vill ha läppstift på dig för att det får dina läppar att se fylligare och saftigare ut, men sanningen är att det blir bara kladd och kanske mer krångel än det är värt – så vi rekommenderar att du låter bli läppstiftet.

2. Håll honom uppdaterad. Om du är rättfram kan du gå rakt på sak och fråga din man om han vill hångla med dig. Det kanske inte fungerar varje gång. Vi rekommenderar att du leker svårflörtad genom att tala om för honom vad du vill ha utan att faktiskt säga det. Hur gör man det? Enkelt. Slicka dig lätt om läpparna när han pratar med dig. Bryt ögonkontakten då och då genom att kasta en snabb blick på hans läppar under samtalets gång. Han kanske inte märker det direkt men efter ett par minuter kommer han att fatta vinken!

3. Mjukt och långsamt är det viktigaste. När han äntligen lutar sig fram för att kyssa dig se till att det sker mjukt och varsamt. Du vill inte överväldiga honom med att köra in din tunga så våldsamt att han kan få för sig att du försöker äta hans ansikte. Spetsa dina läppar och nafsa försiktigt på hans underläpp, slicka den lekfullt då och då. Du kan sedan gå vidare till överläppen med samma ömhet.

4. Överraska honom. Visst, du kanske njuter av det mjuka och försiktiga kyssandet som pågår, men du vill även överraska honom genom att skruva upp värmen lite. Var inte rädd för att bli lite mer aggressiv genom att trycka ihop hans läpp med dina läppar. Tro inte att det innebär att du på något sätt måste känna att du vill ge honom ett blåmärke, men tryck tillräckligt hårt för att visa att du är passionerad och vill ha honom.

5. Att nafsa är okej. När du kysser en kille och nafsar på hans underläpp, du kan nästan vara säker på att han kommer att bli som vax i dina händer. Tänk bara på att för mycket av vad som helst kan bli för mycket och inte bra alls. Det betyder är att du ska nog använda mer än bara dina tänder när du kysser någon.
Genom att växla mellan dessa olika typer av tryck och tekniker, håller du honom ständigt undrande – vad ska komma härnäst, och så får han ju även uppleva en rad olika känslor. En riktigt härlig hångelsession borde lämna era läppar skälvande och allt ni kan tänka på är att kyssa varandra snart… Väldigt, väldigt snart.

6. Var inte rädd att kyssa honom på andra ställen. Varför ska du bara fokusera dig på hans läppar när det finns massor med andra platser på hans kropp som du kan kyssa? Kyss honom bakom öronen och se hur han reagerar. Kyss honom var som helst och se vad det gör. Tro oss, det kommer att vara en högst njutningsfull upplevelse för er båda.