5 Online Dejting Regler Du Måste Bryta Nu

break-rules-in-online-dating

Precis när det gäller dejting på det gamla vanliga sättet, har online dejting flera regler som vi tror vi måste följa om vi vill vara säkra på att vi gör det mesta av vår online dejting upplevelse. Men vad skulle du säga om vi talade om för dig att när det gäller online dejting finns det vissa regler som du borde sluta följa genast!

1. Alltid Lägg Ut Dina Mest Smickrane Bilder i Din Profil
Du kanske tycker att fotot på dig som brudtärna på din systers bröllop skulle vara en jättebra bild att ha i din profil – trots att den togs för 5 år sen innan du la på ett par kilon. Om du lägger ut en gammal bild, kommer någon som är tillräckligt uppmärksam på mindre detaljer kommer att upptäcka dt, speciellt om bilden skiljer sig från de andra. Det är klart att man vill alltid lägga ut sina bästa bilder. Bara se till att de faktiskt speglar verkligheten och är fortfarande aktuella!

2. Få din profil att sticka ut genom att nämna dina udda preferenser
Du kanske har redan läst om att man borde lägga ut info i din profil som får dig att sticka ut ur mängden. Visst, det kan stämma i vissa fall, men du behöver inte nödvändigtvis berätta för dina potentiella beundrare att du tycker om att se på repriser av Bananer i pyjamas i dina underkläder medan du äter sockervadd och stickar strumpor åt din katt. Med andra ord, om det låter lite för udda är det nog bäst att inte nämna det.

3. Avslöj inte för mycket på din första dejt
Man säger ju att man borde alltid lämna lite åt fantasin på första dejten och inte dela för mycket. Du behöver inte nödvändigtvis följa den regeln för det är ju på första dejten som man lär känna varandra. Slå ihop den regeln med fjärilar i magen så kanske du upptäcker att dina läppar är förseglade och ni har ingenting att prata om! Istället för att oroa dig för vad du ska dela och inte ska dela, låt samtalet guida dig.

4. Använd hans foton för att bestämma om du vill prata med honom
Trots att vi inte kan förneka att personlig kemi är viktig, men tyvärr måste vi säga att du kommer att missta dig om du tar deras bilder som bästa indikation på hur de är som person. Samtidigt som vi förstår att du vill förvänta dig det allra bästa, men precis som du vill folk ha bästa möjliga chans till att hitta kärleken. Så näste gång du ser ett foto på en riktig 10 poängare, lägg till ett par kilon och ta bort ett par centimeter. Och tänk alltid på att det är deras personlighet som bör få dig att fastna för dem, bilden är bara ett lockbete.

5. Dejta så många människor som möjligt
Vi vill gärna tro att bara för att vi dejtar online borde vi kasta ut våra nät och testa lite av varje fisk som fastnar. Inte nog med att det är så ambitiöst att det är löjligt, men det ger dig inte möjligheten att ge de människor du går på dejt med din fulla uppmärksamhet. Hur ska du kunna lära känna någon om du har andra som väntar vid sidan om? Det går inte. Vi säger inte att du ska markant begränsa dina möjligheter, bara håll koll på att det är ett hanterbart antal.