6 sätt att vara mer tillgänglig för män

how_to_start_a_conversation_with_a_girl

Tvärtemot det du kanske tror, att få en kille stöta på dig handlar inte bara om ren tur och om att vara på rätt ställe i rätt tid. Du kan faktiskt öka dina chanser till att få uppmärksamhet av en kille rejält genom att försöka förstå hur han tänker och agera därefter.

Här är 6 sätt du kan få honom att komma fram till dig utan att verka för lättsinnt.

1.Se bra ut. Det borde vara solklart – självklart kommer en kille att vilja komma fram till en het tjej.

2. Var inte upptagen. Du borde verka för upptagen med att göra någonting så som att kolla din telefon eller läsa en tidning eller en bok. Istället för att hålla huvudet nere och dina ögon fastklistrade vid vad det än är du stirrar på, se dig omkring var femte minut eller så. Skaffa ögonkontakt med den din blick fastnar på.

3. Använd “titta snabbt och för blicken långsamt bort” tekniken. Det finns två sätt du kan se på en man och signalera till honom att du är intresserad. Vilken teknik du väljer är ju upp till dig, beroende på vilken du känner dig bekvämast med:

• Långsamma Blicken – Kasta en blick åt hans håll då och då, så att ni har ögonkontakt för en kort stund. Du kan även bjuda på ett litet leende. Därefter. efter ett par ögonblick, långsamt vänd på huvudet och titta bort med ett leende.

• Snabba Blicken – Med denna teknik vill du titta på honom snabbt, fånga hans blick och sedan titta bort lika fort medan du ler för dig själv. Det är en flirtigare teknik som påminner lite om hur det var när man gick i skolan, men den funkar ändå.”

4. Gör det enkelt för honom. Det kan vara nervkittlande för män att försöka jobba upp modet och komma fram till en kvinna han gillar när hon är i ett större sällskap av andra människor. Underlätta det för honom genom att vara för dig själv en stund eller åtminstone med bara en person. I hans ögon, om gruppen är liten, då är även risken att skämma ut sig betydligt mindre om du nobbar honom.

5. Var på rätt plats i rätt tid. Trots att turen har ingenting att göra med att hitta en man eller vara tillgänglig,. kan du placera dig skälv i en vardaglig situation där män är lite mer fram och kommer att prata med dig oavsett var du befinner dig… Förutsatt att du ser bra ut och visar att intresset är ömsesidigt. Du kan träffa bra män i bokaffärer, på kafé, gym… Ja, precis var som helst!

6. Ge honom chansen att prata med dig. Även om du är med en grupp vänner, borde du alltid göra det enkelt för andra att komma fram och prata med dig. Till exempel, låt oss säga att du är på en klubb och du ser en kille på andra sidan rummet. Se till att ni får ögonkontakt ett par gånger och le. Därefter vill du komma ifrån din grupp och hänga lite vid baren. Det ger honom möjligheten att komma fram till dig och börja prata.