4 egenskaper varje mogen kille vill se i sin drömtjej

Dream_girl

Om du vill vinna din drömkilles hjärta bör du känna till vad det är som får en man att ta klivet från att bara dejta dig till att göra dig till hans tjej. Vi frågade medlemmar på en populär dejtingsajt vilka är de främsta egenskaperna de vill se hos sin drömkvinna och här är de vanligaste svaren:

1. En riktig man vill ha en kvinna som är lekfull. Det är svårt att hitta en kille som inte tycker om lite lek och bus. De gillar att vara aktiva och leka; många män har fostrats på så sätt att de har lättare för att uttrycka sig själva och skapa kontakt med andra genom fysisk kontakt. Ibland glömmer kvinnor det här och tror att de kan få en man att falla för dem bara genom att använda ord. Dock om du ibland påminner dig själv om det där med att leka, kommer du snart att upptäcka att ni börjar utveckla en djupare relation och kommer betydligt närmare varandra.

2. En riktig man vill ha en oberoende kvinna. Oftare än sällan tycks kvinnor vara under intrycket att män är rädda för oberoende kvinnor för att de är självständig, vet vad hon vill ha och är inte rädd för att ta livet vid hornen. Män vill ofta ha sådana kvinnor för att de inspirerar dem till att vara lika fantastiska som hon är. Dessa män skräms inte av hennes framgång och självständighet. Han vet att om hon är den rätta för honom kommer hon att lyfta honom och stödja honom i alla hans strävanden, men hon ägnar även tid till det hon brinner för i sitt liv.

3. En riktig man vill ha en kvinna som är känslomässigt mogna. Riktiga män vill inte ha en kvinna som tycker om att sätta griller i huvudet på en eller som ständigt försöker bråka med honom. Han vill ha en kvinna som kan diskutera en situation som en vuxen utan att blåsa upp saker och ting.

En känslomässigt mogen kvinna varken skyller eller kritiserar en man för det hon eventuellt känner. Hon kommer snarare att vara ärlig med honom och berätta för honom vad hon känner på ett uppriktigt sätt som hjälper honom att förstå hur hon upplever saker och ting. Det är viktigt för män att hitta en kvinna som kan hantera sina känslor och som kan hjälpa honom att förstå dem istället för att bli arg på honom för att han inte gör det.

4. En riktig man vill veta att han är attraktiv för sin kvinna. En man är inte rädd för att binda sig eller för att vara i ett förhållande. Det han är väldigt rädd för är att vara i ett förhållande där det inte finns någon attraktion eller åtrå. Förhållandet kan börja med att mannen är oerhört attraherat av kvinnan men ibland kan hon döda passionen genom att bli för allvarlig alldeles för snabbt eller genom att bli kvävande och klängig.

Det är viktigt att du slappnar av och låter förhållandet utvecklas naturligt. Luta dig tillbaka och låt saker och ting hända av sig själv. Du kommer att bli betydligt lyckligare om du låter förhållandet att ta form i egen takt.