6 skäl till varför du bör bjuda ut den där roliga tjejen på en dejt

a-woman-worth-chasing

Förmågan att få folk att skratta är en gåva som många ofta tar för givet. Rätt skämt, enkel lustig grimas eller till och med ett gulligt spratt kan piffa upp vilken dag som helst. Därför, när du dejtar någon, bör du alltid söka dig till tjejer som kan få dig att skratta.

Orolig för att den roliga tjejen du träffat online kommer inte att ta ert förhållande på allvar? Bara lugnt. Här är flera bra anledningar till varför du verkligen borde ta chansen och dejta en rolig tjej som vet hur hon ska få dig att le.

1. Hon tar inte livet på för alltför stort allvar
Kvinnor som har gott sinne för humor brukar vara fri själar och ser glaset som halvfullt. Detta innebär att de ser inte alldeles för allvarligt på livet när saker och ting går fel. Visst, hon kan vara lite sarkastisk av sig, men du ska inte ta det hon säger personligt. Hon kan se det roliga i många situationer och denna typ av positivt tänkande kan smitta av sig på dig. Du kommer att upptäcka att du ser på saker så som hon gör och det kan till och med få dig att känna att världens tyngd har lyfts av dina axlar.

2. Vinka adjö till stress
Okej, så du blir inte direkt av med stressen, men du kommer att uppleva att dina stressnivåer har sjunkit rejält. Och varför skulle det inte vara så? Ju längre du umgås med Fröken Roliga Tjejen, desto troligare blir det att hennes sätt att se på saker och ting kommer att smitta av sig på dig. Dessutom är det många som tror att skratt är naturens bästa läkemedel. Skratt kan skänka stress och minska eventuell ångest, och din kropp kan därmed fungera mer effektivt.

3. De vet hur man har kul
Roliga tjejer brukar vanligtvis vara i centrum på alla fester. De vet hur man roar sig, de njuter av det livet har att erbjuda och ser till att alla i deras sällskap har också kul. Tänk dock på att när du dejtar en rolig tjej, kan det hända att hon vill festa in på småtimmarna. Detta innebär dock inte att de vet inte hur de ska prioritera. De vet helt enkelt att helgen är till för att slå klackarna i taket!

4. Hon är intelligent
Självklart är hon det! Man måste vara rätt kvicktänkt för att komma på ett skämt som alla kommer att förstå, som är relevant och som folk tycker är jättekul. Slagfärdighet är en egenskap som många verkar förbise, vilket är synd för det kan vara skillnaden mellan att vara den som piffar upp stämningen på en fest eller vara en pretentiös snobb.

5. Hon har självförtroende som varar i flera dagar
En kvinna som har en förmåga att skämta om andra, har även tillräckligt med självförtroende för att ha kul på egen bekostnad och bjuda på sig själv. Inte nog med det, men det självförtroende hon ger ifrån sig hjälper henne att vara den komikern du älskar henne för. Tänk på det, hur många blyga personer, män eller kvinnor, kan vara i centrum och skämta? Ja, inte så många. Eftersom hon har självförtroende behöver du aldrig oroa dig för att hon ska oroa sig för vart är det här förhållandet på väg, om du är otrogen mot henne och annat som kvinnor som är osäkra på sig själv våndas över.

6. Hon vet hur hon ska muntra upp dig
Efter en jobbig dag vet du att när du kommer hem kan du alltid räkna med att hon kommer att få dig att le. Hon vet hur hon ska få dig att glömma dina problem och göra så att du förlorar dig själv i hennes leende. Är det inte vad ett förhållande går ut på, trots allt – att vara med någon som gör dig lycklig?