7 sätt att öka dina chanser till att träffa din match online

meet-match-online

Sluta slösa tid på folk som är inte alls det du söker och följ dessa 7 tips så att du kan träffa din match på vilken online dejtingsajt som helst.

1. Positiv inställning
Istället för att känna obehag varje gång du funderar på att testa online dejting, tänk på möjligheterna. Många människor tror att det kommer inte att fungera och det är bara slöseri med tid. När du tänker på detta sätt är risken stor att det kommer inte att fungera. Dock om du är optimistisk och kan objektivt se att varje människa som skickar ett meddelande till dig som en potentiell partner, kanske du blir trevligt överraskad.

2. Använd det perfekta fotot
Det är onekligen så att ens utseende spelar stor roll när det kommer till första intryck. Eftersom folk går igenom en hel hög profiler som kommer upp på deras lista med potentiella matcher, har de bara ett eller två ögonblick för att skapa ett intryck, tack vore din bild. Alltså, för att skapa bästa möjliga intryck, vill du använda en profilbild som kommer att fängsla medlemmarna på sajten och förhoppningsvis får dem tillräckligt intresserade för att läsa din profil.

3. Visa men berätta inte
Kan du tro att 90% kvinnor som använder dejtingtjänster skapar en fantasilös profil som saknar personlighet och kreativitet? De använder generella termer, trista svar och deras profil är tråkig. Använd din fantasi när du skapar din profil! Beskriv ditt favoritminne precis som om du skulle skriva en bok, istället för att bara skriva en lista med saker. Ju mer du kan beskriva, desto bättre koppling kan du skapa med den som läser.

4. Utsöndra positiva vibbar
Din profil är precis som din CV. Du har begränsat med utrymme för att fånga någons uppmärksamhet, så du vill inte slösa värdefullt utrymme på sådant som är negativt! Du vill inte skriva om vad du inte söker, speciellt inte på ett sätt som skapar intrycket av att du har gjort misstag förr i tiden och nu ångrar du dig och är arg.

5. Välj ett bra namn
Om du var ett företag, tänk på din dejtingprofil som din produkt och ditt användarnamn – ditt märke. Ditt namn är det första sättet någon kommer att tilltala dig vid för de vet ju inte vad du heter. Du vill helst använda adjektiv om beskriver din personlighet eller hobbyers.

6. Håll dig till planen
Oavsett om det gäller det verkliga livet eller online, när du har ett mål i sikte försök att hålla dig till det, du kommer att upptäcka att du är mer benägen att jobba mot det. Till exempel, om du vill träffa två nya människor varje vecka, kommer du att vara mer motiverad att svara på mejl, se fler profiler och prata med fler folk.

7. Bli en skattsökare
Istället för att ha väldigt smalt inställda filter när du söker efter din potentiella partner, utvidga dina vyer och zooma in på den där oslipade diamanten. Det betyder att hitta någon som är bara “söt” istället för “rykande het”. Hitta någon som är lite udda och som får inte många meddelanden. Var öppen för att träffa någon som bor lite längre bort och jobbar inom ett annat yrke än vad du är van vid. När du är mer öppen för nya människor, vet du aldrig vilka skatter du kan upptäcka.