5 orsaker till varför du är singel och kan inte hitta kärleken

couples-love

När vi dejtar har vi en tendens att döma våra potentiella partners efter en rad olika saker och det kan vara anledningen till att du är fortfarande singel. Vi växer upp med uppfattningen att vår Drömprins kommer att vara allt det vi hoppas för hos en man, men vi vet ju även att kärleken fungerar inte så. Om du har bestämt dig för att hitta en man, men har inte riktigt lyckats med det än, har vi ett par förslag på varför så kan vara fallet.

1. Du har en “checklista”.
Vi har alla saker vi vill se i den perfekte mannen. Han är lång, älskar valpar, röker inte och går på vatten. Du vet hur det är. Problemet med en lista är att du missar en massa fantastiska män bara för att de inte stämmer överens med din bild av den perfekte mannen. Så fort du gör dig av med listan och är lite mer öppensinnad vad gäller en mans egenskaper blir det betydligt mer troligt att du hittar någon som fångar ditt intresse.

2. Du pratar via meddelanden med för många män.
Visst är det härligt att känna att andra vill ha dig, dock om du börjar prata med en person, går på ett par träffar och till och med börjar fundera på någon typ av förhållande med honom, måste du sluta prata med andra män. Du kanske tycker att på så sätt håller du dina möjligheter öppna, men sanningen är den att du ger inte den du dejtar din fulla uppmärksamhet och det är orättvist för alla inblandade.

3. Du har en negativ syn på allt.
Visst, vi fattar, det suger att bli bedragen. Att ha vänner som är inte speciellt schyssta människor suger också. Dock om du ständigt klagar och gnäller på saker och ting, kommer det definitivt inte att bildas en kö av killar i väntan på att erövra ditt hjärta. Ingen vill vara i närheten av en person som är sur och nedstämd hela tiden. Dessutom när du håller fast vid din hjärtesorg är du oförmögen att se den där underbara killen som kanske står rakt framför dig.

4. Du vill inte jobba.
Kvinnor som alltid drömt om att vara stanna-hemma mammor kanske upptäcker att det är något svårare att hitta någon de kan kalla sin man, speciellt om de pratar om sin dröm redan på första dejten. Män som är intresserade av att dejta dig gör det för att de tror att de kommer att träffa och umgås med någon som är kul och utåtriktad. De vill inte bjuda ut dig och känna som att du redan igång med att planera ert bröllop och framtida barn.

5. Du är skeptisk när han är för snäll.
Män vill göra fina saker för kvinnor de dejtar, men de vill inte behöva förklara varför de gör det. Vad vi menar med det här är att när han överraskar dig på din lunchrast med din favoritkaka, anta inte direkt att han har någonting på gång. Bara uppskatta att han är tillräckligt omtänksam och är villig att göra någonting speciellt för dig.