Vad män älskar hos kvinnor mer än någonting annat

girls1

Attraktion och förälskelse är två vitt skilda saker när man jämför med vad en man känner för en kvinna när de äntligen lär känna varandra väl. Här är ett par saker män tycker är särskilt attraktivt med kvinnor.

1 – Positiv attityd.
Det som visar på att en kvinna är glad och livfull är att hon skrattar eller till och med bjuder på ett flörtigt skratt. En levnadsglad kvinna kan lyfta det ett dystert humör hos vilken kille som helst. Anledningen till detta kan vara att en glad person alltid söker det goda oavsett situation. Det är någonting förföriskt med en kvinna vars ögon gnistrar när hon går in i ett rum.

2 – Sättet hon klär sig på och hur hon ser ut.
Hur mycket du anstränger dig för att se fin ut kan faktiskt räcka långt när du försöker göra ett gott intryck eller om du vill sticka ut. När du klär dig fint blir det inte bara lättare att fånga en mans uppmärksamhet men även känna dig bättre i dig själv. Denna ökade självkänsla fungerar som ännu en attraktionsfaktor för män kommer att lägga märke till det och vilja prata med dig.

3 – Flörtiga rörelser.
Män dras till kvinnor som kan ta till flörtiga och smått förföriska rörelser. Detta kan vara att hon kanske leker lätt med håret, slickar sig förföriskt om läpparna eller kanske till och med något så subtilt som att fladdra med ögonfransarna och puta med läpparna när du inte får som du vill. Dessa söta små handlingar kanske verkar som ingenting men de kan lätt arbeta sig in i din partners undermedvetna och fortsätta förföra honom på bästa möjliga sätt.

4 – Bara en antydan av hud.
Vill du att han ska göra mer än bara titta snabbt när du går förbi? Då ska du avslöja lite hud, oavsett om det är en skjorta som är ett par millimeter ovanför dina byxor, eller om kjolens kant är ett par centimeter kortare än vanligt, eller så är det kanske kanten på din blus som avslöjar början på en urringning. Detta räcker precis för att intrycket ska vara smakfullt men fortfarande ge honom någonting att bli frestad av.

5 – En förförisk stämma.
Om det är någonting som attraherar en man är det rösten av en kvinna som viskar förföriskt i hans öra med en röst som är len som honung. Tänk på att det tar tid att behärska en djup, förföriskt hes stämma så häng dig inte upp för mycket på det. Öva på din kom-hit röst genom att sänka rösten en oktav och prata lågt.

6 – Be om hjälp.
Det är inte många män som nekar en kvinna i nöd. Killar älskar att känna att deras kvinnor behöver och vill ha dem – oavsett om det är någonting litet, så som att öppna en tomatburk, eller stort – däckbyte till exempel. När en kvinna ber en man om hjälp och ger honom ett stort, fint leende, känner de sig mer manliga och som att de kan göra precis vad som helst i världen. Tänk dock på att när han gör någonting för dig kan det vara bra att visa honom uppskattning för hans ansträngningar!