7 saker som män älskar med kvinnor förutom deras utseende

why-women-love-confident-men

Utseendet räcker bara så långt när du försöker att få en man att lägga märke till dig. Om du har en snygg kropp och ett fint ansikte, visst du kommer att få mannens uppmärksamhet men det kommer bara räcka så långt. Du behöver få honom intresserad av dig, även om det finns andra kvinnor i närheten.

Förutom fysisk attraktionskraft, här är 7 drag som män tycker är attraktiva.

1. Kvinnlighet – Kvinnlighet är möjligtvis den enda största tillgången en kvinna kan använda när hon försöker attrahera en man och det är inte någonting som män lätt kan stå emot. Det är möjligt att visa din kvinnlighet utan att verka svag för du lätta ta kontrollen över vilken situation som helst.

2. Lekfullhet – I varje förhållande är det viktigt att kunna ha kul ihop. Män vill ha kvinnor som är glada och tycker om att ha kul. Killar dras till kvinnor med sinne för humor, som vet hur man skämtar tillbaka och har kul.

3. Uttryck – Du kan ha världens gulligaste ansikte men det är inte till större hjälp om du inte vet hur man visar olika känslouttryck. Du kan flörta med honom genom att ge honom ett busigt leende när du säger någonting som kan tyckas vara busigt; skratta när han skämtar; ge honom en skeptisk blick när han berättar en otrolig historia.

4. Självförtroende – Innan du försöker bli kär i någon annan, måste du först lära dig att älska dig själv och respektera personen du har blivit. Detta spelar jättestor roll när det gäller din världssyn och till och med hur andra människor ser dig. Tänk på att aldrig umgås med människor som får dig att ifrågasätta ditt värde.

5. Intelligens – Den enda typen av män du borde dejta är dem som är säkra i sig själv och som inte hotas av en kvinnas intelligens. Män vill ha en kvinna som kan hålla ett samtal som handlar mer än om bara modetidningar och dokusåpor. Det är en sak att se läcker ut och fånga hans blick, men det är rätt meningslöst om du kan inte föra ett samtal med honom. Visst finns det män som är bara ute efter en trofé-flickvän, och om du är okej med det, då får det väl vara så… Men det är inte många kvinnor som skulle gå med på det.

6. Självständighet – Trots att män ses mest som beskyddare och försörjare innebär det inte att de vill vara svaret på alla dina frågor. Det är trevligt att känna sig behövd då och då men när de börjar uppleva att du är beroende av dem blir det ett problem.

7. Självsäkerhet – Har du någonsin lagt märke till när någon känner sig rätt självsäker står de lite ovanför alla andra? De för sig fram med en aura av säkerhet som gör det nästan omöjligt att säga emot eller avvisa dem. Män älskar när de är med en kvinna som andas självsäkerhet. De är imponeras alltid av kvinnor som vet vad de är värda och som nöjer sig inte med mindre.