Så vet du att en kvinna gillar dig – Läs av signalerna rätt

how-to-know-if-a-woman-is-attracted-to-you

Så vet du att en kvinna är intresserad av dig!

Är du lite osäker på om tjejen du fått kontakt med är intresserad av dig på riktigt eller om hon bara är trevlig mot dig? Det finns många sätt att ta reda på om hon är attraherad av dig, eller om hon gillar dig och vill att det ska bli något mer. Här får du veta mer om signalerna du ska hålla utkik efter så att du vet när det är dags att bjuda ut henne på en dejt!

Hon lägger till dig på sociala medier

En tydlig signal på att hon gillar dig mer än bara som en vän är att hon lägger till dig som vän på Facebook, addar dig på Snap, följer dig på Twitter eller börjar kolla in dina Instagraminlägg. Det är ett sätt att säga att hon vill veta mer om dig, och samtidigt berätta mer om sig själv utan att behöva säga det rakt ut.

Hon hör av sig spontant

Om du får ett meddelande med ord som ”Jag såg en film igår och tänkte på dig” eller ”Jag drömde om dig” så är det för att hon vill berätta att hon tänker på dig. Ett sätt att söka kontakt och sedan se din respons utan att själv tappa ansiktet. Ett svar som kan funka från dig är ”Vad gjorde vi i din dröm då?”

Hon sänder bilder på sig själv

Om du får bilder från henne som hon tagit själv, eller bilder på henne, så är det för att du ska se henne och en vilja att bli bekräftad. Får du dessutom bikinibilder eller andra mer utmanande fotografier så är det bara att bjuda ut henne, hon vill ha dig!

Råkar dyka upp på ditt uteställe

Om hon har sett till att ta reda på var du brukar festa och sedan dessutom ser till att råka hamna där just den kvällen du är där så betyder det en enda sak. Hon vill träffa dig och tar saken i egna händer. Bli inte orolig, bjud henne på en drink, dansa lite och sätt er sedan och snacka så får du se var kvällen leder er.

Skickar Snap eller SMS av ”misstag”

”Oj, jag råkade skicka fel” nej så är det inte. Detta är en klassisk skenmanöver när man vill fråga något eller säga något som skulle kännas konstigt. De vill se din reaktion och ditt svar helt enkelt. Självklart så händer det att man skickar fel men en tjej du precis träffat vill testa dig lite.

Frågar mycket

Nej, hon är inte en crazy stalker som ska ha koll på allt du gör! Hon vill helt enkelt veta allt om dig och det är ett tydligt tecken på att hon gillar dig skarpt. En tjej som gillar en kille minns dessutom nästan allt som sagts så vad du än berättar så kan du räkna med att hon minns det om hon gillar dig. Så berätta allt du vill att hon ska veta.